1. Apex Legends komt op 9 maart naar Nintendo Switch

Apex Legends komt op 9 maart naar Nintendo Switch

Game wordt uitgerust met cross-platform play

Vanaf 9 maart is Apex Legends op de Nintendo Switch beschikbaar.

De gratis te downloaden game werd vorig jaar al voor Switch aangekondigd, maar sindsdien was het stil rondom de overzetting. Gisterenavond is aangekondigd dat de battle royale-shooter dus op 9 maart naar de hybride console komt.

Apex Legends ontvangt op de Switch ondersteuning voor cross-platform play, waardoor Switch-spelers het tegen Apex Legends-spelers op andere systemen kunnen opnemen. Ook komt alle content van het huidige seizoen beschikbaar.

Gisteren is het achtste seizoen van Apex Legends begonnen. Om Switch-spelers niet met een forse achterstand ten opzichte van andere spelers te laten beginnen, ontvangen zij wanneer ze de game downloaden vrijblijvend de eerste dertig levels van de huidige battle pass. Ook ontvangen alle Switch-spelers gedurende de eerste twee weken na lancering dubbel zoveel ervaringspunten tijdens het spelen.

Het achtste seizoen van Apex Legends heet Mayhem en is sinds gisteren speelbaar op Xbox- en PlayStation-consoles, alsmede pc. Het nieuwe personage Fuse wordt geïntroduceerd, alsmede een wapen genaamd de 30-30 Repeater en een aangepaste King Canyon-map.

Apex Legends

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren