1. Apex Legends Voidwalker-evenement van start

Apex Legends Voidwalker-evenement van start

Tijdelijke spelmodus en nieuwe cosmetische items

In een trailer van Apex Legends is te zien hoe spelers twee weken lang aan de slag kunnen met een tijdelijke spelmodus en meer tijdens het Voidwalker-evenement.

Het nieuwe evenement in Apex Legends, genaamd Voidwalker, is deze week van start gegaan. Het evenement staat in het teken van het speelbare personage Wraith en voegt nieuwe uitdagingen, cosmetische items en een tijdelijke spelmodus toe aan het gratis battle royale-spel.

Tijdens het Voidwalker-evenement, dat tot en met 17 september duurt, kunnen spelers tijdelijke uitdagingen voltooien om exclusieve cosmetische items vrij te spelen in het teken van Wraith. Ook kan het een nieuwe tijdelijke spelmodus worden gespeeld, genaamd Armed and Dangerous. In deze modus zijn alleen maar scherpschuttersgeweren en jachtgeweren te vinden.

Naast een legendarische outfit en frame voor Wraith, worden er tijdens het evenement nog zes andere cosmetische items van legendarische kwaliteit toegevoegd aan Apex Legends. In de eerste week van het evenement kunnen een skin voor het RE-45-pistool en outfits voor de personages Lifeline en Gibraltar direct gekocht worden, terwijl in de tweede week een skin voor het Prowler-wapen en een outfit voor Bangalore beschikbaar zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Ralph van Dodewaard Redacteur bij Gamer.nl en de tafeltenniskoning op de redactie.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren