1. Apex-personage Crypto gespot in King's Canyon

Apex-personage Crypto gespot in King's Canyon

Hij probeert iets te hacken

Het nieuwe Apex-personage Crypto is gespot in het laboratorium van King's Canyon en hij is druk bezig met hacken.

Eerder hintte Respawn al naar het personage en werden er foto's van de hacker gelekt tijdens een GameStop-conferentie. In de map van Apex Legends waren ook een aantal laptops gevonden die de Repulsor Tower weergaven. Daarnaast werd er in de trailer van seizoen 2 een mysterieus personage getoond, dat het krachtveld rondom King's Canyon deactiveerde. Nu is Crypto ook daadwerkelijk in-game gespot door een aantal streamers. Cypto is iets aan het hacken in de video en rent daarna snel weg, wat hij hackt is nog onduidelijk.

In de video zien we dat het personage vergezeld wordt door een drone die hem volgt. Deze drone heeft waarschijnlijk te maken met de vaardigheden van de hacker. Vorige week zijn er ook screenshots opgedoken van gehackte borden in King's Canyon, deze borden tonen normaal gesproken de Killleader en de champion van de huidige match. Er gingen dus al speculaties rond op Reddit dat Crypto bezig was met hacken, maar nu lijkt het hem dus ook te zijn gelukt.

Wanneer Apex-spelers precies met Crypto aan de slag kunnen, is vooralsnog onduidelijk, maar aangezien Respawn druk bezig is met hints en teasers, kan het zomaar bijna zover zijn. Het tweede seizoen van Apex Legends eindigt op 1 oktober, naar verwachting begint het derde seizoen direct hierna. De kans is groot dat Crypto bij de komst van seizoen 3 direct speelbaar is.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Hoe doet Apex het in de advertorial laadtijden index, lololol.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren