1. Apple Arcade-bèta nu beschikbaar op iOS 13

Apple Arcade-bèta nu beschikbaar op iOS 13

Ontwikkelaar van Sayonara Wild Hearts wist niets van de bèta af

Apple Arcade is vanaf nu live op iOS 13-bèta, dit wordt bekendgemaakt via een tweet van Mark Gurman.

Apple Arcade is een abonnementsdienst om mobiele games mee te spelen zonder advertenties voor 4,99 euro per maand. Op lancering zijn er meer dan honderd games beschikbaar. Deze games kunnen worden gedownload op een Apple-apparaat naar keuze. Een internetverbinding tijdens het spelen is vervolgens niet vereist, hoewel een periodieke bevestiging van het abonnement vermoedelijk wel nodig is. Een abonnement kan gedeeld worden met vijf anderen.

Onder de honderd games vallen onder andere Sayonara Wild Hearts, ChuChu Rocket Universe, Enter the Gungeon, Pac-Man Party Royale, Rayman Mini, Shantae and the Seven Sirens, Skate City en The Enchanted World.

Simogo, de ontwikkelaar van Sayonara Wild Hearts laat via Twitter weten dat het hen niet bekend was dat de game onderdeel zou zijn van de bèta. Wel was het duidelijk dat de game deel zou uitmaken van Apple Arcade, maar schijnbaar is er niet duidelijk gecommuniceerd over de bèta.

Simogo vraagt of niemand de inhoud voor de game wil verklappen voor anderen, de voornaamste reden hiervoor is waarschijnlijk omdat de game niet alleen uitkomt voor iOS. Simogo wil ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van de eerste ervaring wanneer de game later deze week ook uitkomt voor PlayStation 4 en Switch.

Lees hier meer over Apple Arcade.

Apple Arcade lanceert op 19 september voor alle Apple-apparaten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren