1. Aristote Ndunu wint de Fifa 18 eBeker met AZ

Aristote Ndunu wint de Fifa 18 eBeker met AZ

Aristote Ndunu heeft vandaag namens AZ Alkmaar de KNVB eBeker weten te winnen. Hij moest het opnemen tegen Feyenoorder Jaey Daalhuisen.

In de eBeker-finale wordt met de echte samenstelling van het team gespeeld. In tegenstelling tot de eDivisie, waar Fifa 1- spelers eigen gekozen voetballers mogen opstellen.

In de 37e minuut kwam Ndunu op 1-0 voorsprong dankzij jeugdspits Myron Boadu. Vlak daarvoor mistte Daalhuisen een grote kans met sterspeler Robin van Persie.

Na de rust liep Aristote nog verder uit door met Alireza Jahanbakhsh de 2-0 te maken. Daalhuisen deed zijn uiterste best om nog op voorsprong te komen, maar dit wou niet echt lukken. totdat de eSporter van de Rotterdamse club in de 77ste minuut nog met spits Nicolai Jørgensen scoorde. Eindstand: 2-1 voor AZ.

Het is voor de tweede keer op rij dat Ndunu de eBeker weet te winnen. Vorig jaar nam de eSporter het tegen de Vitesse van Paskie Rokus op en won met 2-1.

De eBekerfinale is vanaf zondag te zien via het YouTube-kanaal van de eDivisie. De video is te zien wanneer AZ en Feyenoord het vanaf 18.00 uur in het echt tegen elkaar op nemen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren