1. Release van Deathloop verschoven naar volgend jaar

Release van Deathloop verschoven naar volgend jaar

Verschijnt op PlayStation 5 en pc

Deathloop, de nieuwe titel van Dishonored- en Prey-studio Arkane Studios, is uitgesteld. De game komt nu in het tweede kwartaal van 2021 uit.

De game zou eerst eind dit jaar voor PlayStation 5 en pc verschijnen, maar via social media laat de ontwikkelaar weten dat dit niet meer haalbaar is. Dit komt onder andere doordat de ontwikkelaars tijdens de coronacrisis vanuit huis moeten werken. Daardoor kost het meer tijd om de game te ontwikkelen en "de kwaliteit te bereiken die een Arkane-game en een next-gen ervaring definieert".

In Deathloop arriveren spelers op een wetteloos eiland genaamd Blackreef. Spelers kunnen in Deathloop het eiland verkennen dat gevuld is met indrukwekkende omgevingen op de manier die zij wensen. Men krijgt de taak om doelwitten over het hele eiland uit te schakelen om uiteindelijk de cyclus, de Deathloop, te beëindigen. Arkane laat weten binnenkort een update over het spel te geven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik hoop dat dit niet de start is van meerdere aankondigingen rond uitgestelde release-data. De line-up is nog wel stevig, maar laten we hopen dat dit geen voorbode is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren