1. Arkane Studios toont beelden van geannuleerd Half-Life 2: Episode 4

Arkane Studios toont beelden van geannuleerd Half-Life 2: Episode 4

Aankomende documentaire moet nog meer tonen

In een trailer van een aankomende documentaire van Noclip zijn beelden te zien van een geannuleerde Half-Life 2: Episode 4, dat in ontwikkeling was bij Arkane Studios.

De documentaire moet nog verschijnen, en schetst een beeld van de meer dan twintig jaar dat ontwikkelaar Arkane Studios (bekend van Prey, Dark Messiah of Might and Magic en Dishonored) bestaat.

In de trailer van de Noclip-documentaire wordt duidelijk dat Arkane ook aan diverse games heeft gewerkt die nooit zijn uitgekomen. Hieronder vallen onder andere de first-person adventure LMNO, die in samenwerking met Steven Spielberg werd gemaakt, alsmede een geannuleerd Half-Life-project.

De game heette tijdens een gedeelte van de ontwikkeling Half-Life 2: Episode 4, en op momenten ook Return to Ravenholm. Zoals die naam al aangeeft, zou het spelers terugbrengen naar de angstaanjagende locatie Ravenholm uit Half-Life 2. Het project werd geannuleerd.

De documentaire moet aanstaande dinsdag volledig beschikbaar komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wat was Half-Life 2 toch een waanzinnig goede game. Voor die tijd zo realistisch. Zo jammer dat hier nooit vervolgen op gekomen zijn en nog meer jammer dat Alyx alleen in VR te spelen is. Why?
 • @Monojaxx
  Koop VR en speel HLA…

  Half life Alyx is een vervolg, en prelude,
  Anders kijk je via youtube ofzo
 • Episode 4? Ik wacht al meer dan 10 jaar op episode 3…
 • @Weslii
  Valve kent het nummer 3 niet… ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren