1. Arms-vechter Min Min komt naar Super Smash Bros. Ultimate

Arms-vechter Min Min komt naar Super Smash Bros. Ultimate

Sakurai onthult nieuw personage vanuit huis

De Arms-vechter Min Min wordt toegevoegd aan Super Smash Bros. Ultimate voor Nintendo Switch. Dit werd vandaag via een livestream bekendgemaakt door gameregisseur Masahiro Sakura.

Eerder werd al bekend dat een personage uit de Switch-game Arms naar de nieuwste Smash Bros. ging komen. Nu is bevestigd dat het gaat om de noedelliefhebber Min Min. Zij is vanaf 29 juni beschikbaar.

Sakurai legt in de video uit dat men wellicht had verwacht dat Spring Man naar de game zou komen, maar vertelt dat de producer van Arms deze vechter graag wilde zien als dlc-vechter. In de Final Smash-move van Min Min komen alle Arms-vechters samen om de tegenstander te verslaan.

Min Min is de eerste vechter uit de tweede Fighters Pass. In totaal bevat deze tweede uitbreiding zes personages, die in 2020 en 2021 worden uitgebracht. Ook word bijna alle muziek uit Arms en een level met Arms-thema toegevoegd.

Tijdens de stream werd een introductievideo getoond en demonstreerde Sakurai uitgebreide de mogelijkheden van Min Min. Tevens worden extra Mii-kostuums gebaseerd op Arms, Splatoon en Vault Boy uit Fallout toegevoegd. Aan het eind worden ook amiibo voor Joker uit Persona 5 en Hero uit Dragon Quest getoond, deze verschijnen eind 2020.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Super tof. Arms verdiend een plekje in Smash. Arms is een echt toffe game meer dan 40 uur in gestoken. Hoop ook op een vervolg die grotere en meer characters heeft.
  • Toffe keuze! Ben benieuwd hoe ze competief gaat doen, ze heeft echt haar eigen speelstijl.
  • Vond Vault Boy kostuum wel leuk!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren