1. Art director Dying Light 2-ontwikkelaar vertrekt

Art director Dying Light 2-ontwikkelaar vertrekt

Na tweeëntwintig jaar werkzaam te zijn geweest bij de studio

De art director van Techland, de ontwikkelaar van de Dying Light-franchise, gaat weg bij de studio.

Pawel Selinger was naast art director ook hoofd scenarioschrijver bij de studio. Via LinkedIn liet hij weten na tweeëntwintig jaar in dienst te zijn geweest bij de studio te stoppen.

Van kwaad bloed lijkt geen sprake. "Techland, ik blijf altijd fan van jullie en van de geweldige mensen die ik dankzij jullie heb ontmoet. Ik hoop dat Dying Light 2 en andere toekomstige releases wereldwijde hits worden. Vaarwel en veel geluk!" Selinger geeft niet aan waarom hij vertrekt of wat hij in de toekomst gaat doen.

Het is al geruime tijd geleden dat Dying Light 2 is getoond.In juni vertrok een van de schrijvers van de game, Chris Avellone, nadat hij door meerdere werknemers werd beschuldigd van seksuele intimidatie. Techland beloofde in 2021 meer informatie te geven over de game.

Dying Light 2 draait om Aiden, een overlevende in een geïnfecteerde wereld. In de game is de infectie die mensen verandert in razende zombies verder gevorderd en hebben mensen zich opgedeeld in verschillend facties. De game is in ontwikkeling voor pc, PlayStation 4 en Xbox One, alsmede PlayStation 5 en Xbox Series X.

Dying Light 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dit was toch wel 1 van de games waar ik het meest naar uitkeek, maar dit zijn geen hoopvolle berichten.
    Dying light 1 was voor mij een van de beste games die ik op de last gen heb gespeeld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren