1. Art-director God of War brengt Super Smash-personages tot leven

Art-director God of War brengt Super Smash-personages tot leven

Realistische kunstwerken van Bowser, Sonic, Link en Samus

Raf Grassetti, Art-director van God of War maakt niet alleen mooie tekeningen en kunstwerken voor God of War. In zijn vrije tijd is Grassetti lekker bezig geweest met het creëren van realistische verschijningen van de personages uit de populaire vechtgame van Nintendo, Super Smash Bros. Ultimate.
Super Smash Bros. Ultimate

Op Twitter en Instagram heeft Grassetti zijn kunst gedeeld waar hij onder andere Mewtwo, Link, Samus en Bowser op een realistische manier nagemaakt heeft. Op Twitter vroeg Grassetti al eerder aan zijn volgers wat hun favoriete personages waren uit Super Smash Bros. Ultimate. Grassetti brengt zijn werk uit onder de titel van 'Super Smash Bros. Remastered'. Bekijk hieronder zijn kunstwerken van de personages uit Super Smash Bros. Ultimate.

Samus

Link

Fox

bowser

sonic

Mewtwo

In een eerder bericht waren er geruchten dat de laatste vier dlc-personages mogelijk gelekt zijn voor Super Smash Bros. Ultimate. Piranha Plant en Joker uit Persona 5 waren al bevestigd.

Super Smash Bros. Ultimate is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Heel vet. Alleen Mewto is mislukt, hij heeft namelijk geen vacht. Daarnaast is de kabel naar zn brein ook behaard, terwijl dat duidelijk een kabel hoort te zijn.
  • Vrij, eh, verontrustend? Die Bowser :|
  • Sommige vind ik echt vet (zoals Bowser) en bij anderen heb ik het gevoel dat de plank compleet misgeslagen is (zoals bij Link & Samus).

    Leuk idee, dat dan weer wel! :-)
  • Ik vind alleen Fox vet.

    En Bowser is inderdaad een engnek op die foto.
  • Laten we het maar kiddy houden.
  • Bowser ziet er wel leip uit zo

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren