1. Overwatch 2, Diablo 4 en WoW: Shadowlands mogelijk gelekt

Overwatch 2, Diablo 4 en WoW: Shadowlands mogelijk gelekt

Wordt het allemaal aangekondigd op Blizzcon?

Drie mogelijke Blizzard-games zijn met artwork gelekt: Overwatch 2, Diablo 4 en World of Warcraft: Shadowlands.

Over Overwatch 2 en Diablo 4 gaan er al geruime tijd geruchten. Zo lekte er vorige week een Duitse advertentie voor een artboek over de Diablo-reeks waarin Diablo 4 werd genoemd en lekte er gisteren artwork van Overwatch 2.

De artwork van Overwatch 2 werd gevonden op de Blizzard Gear-website. Het gaat om compleet nieuwe artwork waarop Reinhardt, mei, Geinji, Tracer, Brigitte, Winston, Mercy en Echo te zien zijn. Laatstgenoemde personage werd vorig jaar al tijdens Blizzcon onthuld, maar wordt volgens geruchten de held van het vervolg.

Het is voor het eerst dat we horen over een mogelijke nieuwe World of Warcraft-uitbreiding genaamd Shadowlands. Op MMO Champion werd een foto geplaatst van een Blizzard Gear-advertentie voor een t-shirt. Meer informatie over de uitbreiding is er nog niet.

Tot slot lijkt er een pagina uit het eerder genoemde Diablo-artboek te zijn gelekt. Hierin wordt Lilith, de Daughter of Hatred, getoond. Zij kwam kort voor in Diablo 2's Pandemonium-event, maar zou volgens het boek ook een rol krijgen in Diablo 4.

Aankomend weekend wordt Blizzcon gehouden. Mogelijk worden alle drie de games aldaar aangekondigd.

Overwatch 2
Diablo 4

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren