1. Ash uit Evil Dead nieuwe dlc-personage voor Mortal Komat 11

Ash uit Evil Dead nieuwe dlc-personage voor Mortal Komat 11

Nog niet officieel aangekondigd

De kans is bijzonder groot dat Ash, een personage uit de Evil Dead-film- en -tv-serie een speelbaar personage wordt in Mortal Kombat 11. Dat zou blijken uit een e-mail van Warner Bros. waarin de naam van het personage genoemd wordt.

Hoewel het personage Ash, welbekend uit onder andere de Army of Darkness- en Evil Dead-films/series, niet officieel is aangekondigd, komt zijn naam voorbij in een e-mail gestuurd door Warner Bros. die IGN in handen heeft gekregen.

In de mail worden diverse dlc-personages aangehaald voor de game, zoals onder andere Terminator, Joker en Spawn. Ook Ash staat in dat rijtje vernoemd in combinatie met Mero-Goldwyn-Mayer, de studio die in 1993 de film Army of Darkness uitbracht waarin hij de hoofdpersoon was, gespeeld door Bruce Campbell. Of de acteur ook de stem van het personage doet is nog niet bekend.

Ash is nog niet officieel aangekondigd, maar het is niet de eerste keer dat hij zijn intrede doet in een game aangezien hij ook in Dead by Daylight zat.

Lees hier onze review van Mortal Kombat 11.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

 • Nou, ik weet in ieder geval één persoon die dit wel ziet zitten! Dat wordt MK11 halen Coola ;)
 • @That Mr Awesome
  Shit je bent me voor haha
 • @That Mr Awesome

  Ik heb de game al. Maar niet meer aangeraakt sinds dat ik story mode heb uitgespeeld. Zit sindsdien op Ashley 'Ash' Williams DLC te wachten.
 • @Meta_coola

  Ben je dat ook in het echte leven?
 • @CyberFl

  Wat ben ik ook in het echte leven?
 • @Meta_coola

  Of je bovenop je DLC zit te wachten.
 • moet is een keer stoppen met al die quest characters in fighting games, 1 a 2 is leuk, maar het schiet helemaal de pan uit, kost alleen maar character slots voor de originelen characters, tuurlijk casuals vinden het helemaal geweldig en daarmee pakken de developers ook veel geld, alleen jammer als een die hard speler zijn favoriet mis loopt door al die quests

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren