1. Gratis nieuwe quests voor Assassin's Creed Odyssey

Gratis nieuwe quests voor Assassin's Creed Odyssey

En een nieuw mythisch wezen

Er komt deze maand gratis nieuwe content naar Assassin's Creed Odyssey.

Onder de gratis content valt een reeks nieuwe quests die spelers meer personages laat ontmoeten in het oude Griekenland. Deze maand is één van die quests 'The Show Must Go On', waarin Kassandra of Alexios een actrice of acteur moeten zijn en het gevecht tussen Sparta en de Perzen moeten naspelen.

Op 13 november kom daarnaast ook een nieuw mythisch wezen naar de game. De Cyclops staat aan het einde van een nieuwe missie en door dit wezen neer te halen is er ook een beloning te ontgrendelen. Verder komen er weer nieuwe Epic mercenaries en schepen naar de game.

Tot slot wordt de level cap deze maand omhoog gegooid; van level 50 naar 70. Mensen die al geruime tijd level 50 zijn, gebruiken al hun behaalde XP om levels omhoog te gaan.

Hieronder is een video te zien waarin meer van de nieuwe content wordt getoond. Assassin's Creed Odyssey is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Netjes. Na dat ik een paar dagen geleden rdr 2 heb uitgespeeld weer verder gegaan met deze game en ik werd weer gelijk het verhaal ingezogen.
 • @Meta_coola
  Gratis content is altijd goed.
 • @Meta_coola

  Werk/studeer jij ook?
  Ik vraag me af hoe je het gedaan krijgt om zulke lange games (makkelijk 60+ uur) binnen zo'n korte tijd uit te spelen namelijk.

  Ik heb al heel wat uren in RDR2 gestoken en ben op amper 25% van de storyline, maar ik moet zeggen dat ik bijvoorbeeld nog nooit zoveel screenshots heb geschoten. Vind de game vele honderden malen beter dan AC: Odyssey.
 • @barton
  Ik heb gewoon werk ja. Maar door medische redenen slaap ik per dag maar 4 uurtjes maximaal (soms mag ik blij zijn met 4,5 of 5 uur)
  Ieder natuurlijk zijn eigen mening maar ik vind AC Odyssey persoonlijk beter dan RDR 2 ( die ik overigens wel fenomenaal vind. Maar jammer genoeg net zoals Odyssey verre van bug vrij is. Paarden die vast komen te zitten in stenen, mensen die flessen vast hebben maar de fles steekt 10 cm voor hun uit. Mensen die praten maar de monden niet van bewegen. Maar ja het is rockstar die mogen die fouten natuurlijk maken.)
 • @Meta_coola

  Van gamen/beeldschermgebruik ga je ook niet bepaald beter slapen natuurlijk.

  Dat sarcasme mag wel een keer wat minder. Nee, het is niet minder slordig dat er bugs in zitten omdat het Rockstar is. In mijn ervaring zitten er echter wel veel meer bugs in Odyssey en met name ook meer game-breaking bugs.

  En net wat je zegt, iedereen mag zijn eigen mening hebben. Het is ook niet bepaald een verrassing dat jij Odyssey beter vind dan RDR 2.
 • @Meta_coola je had ook alle stranger missions gedaan zei je? Dan heb je aardig snel alle rock carvings en dino botten gevonden.

  Ben je van plan met het spel ooit verder te gaan? Ik ga ervan uit dat er heel veel leuke dingen in het map zitten die jij hebt gemist. Treasure maps, horror eastereggs etc.
 • @mightybundy

  Zodra ik Assassin’s Creed Odyssey heb uitgespeeld dan ga ik verder met RDR 2.

  @barton

  Het slaap gebrek komt vooral door helse pijnen. Het tv scherm gebruik verslechterd mijn situatie niet.
 • @Meta_coola

  Vervelend voor je. Fibromyalgie?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren