1. Assassin's Creed Odyssey krijgt gratis dlc-missies

Assassin's Creed Odyssey krijgt gratis dlc-missies

The Lost Tales of Greece-serie komt met nieuwe verhaalmissies

Ubisoft gaat nieuwe gratis dlc-content toevoegen aan Assassin's Creed Odyssey. De dlc heet 'Odyssey's Lost Tales of Greece' en brengt een serie van missies uit met als eerste titel, 'The Show Must Go On'. Deze eerste missie is te krijgen bij de volgende Odyssey-update 1.0.6.

Ubisoft wil zeven nieuwe missies van The Lost Tales of Greece uitbrengen. De eerste is de 'The Show Must Go On'-missie. De dlc-content is verkrijgbaar in een patch voor alle platforms en heeft een grootte van 4.1GB voor de PS4 en Xbox One en een grootte van 3.6GB voor de pc. In een nieuwe patch-update brengt Ubisoft ook nieuwe verbeteringen. Zo kan de speler nu automatisch pijlen laten bijmaken en gedetailleerde personage-statistieken bekijken. Bezoek voor de volledige updates de Reddit-pagina van Assassin's Creed. Let op voor spoilers op deze pagina.

Assassin's Creed Odyssey

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Waarom heeft Ubisoft de membercontent van Mister Frowdo laten verwijderen?

  Te eerlijk?
  Mag de waarheid niet gezegd worden?
  Assassin's Creed is bagger.
 • @Don Carpaccio

  Ik zie dat je nog steeds butthurt bent over het feit dat de meeste professionele critici ( die perfect weten waar ze het over hebben en meer dan instaat zijn om games te beoordelen) de game een hoog cijfer geven. Get over it. Gelijk met huilerige aannamens komen.
 • @Meta_coola

  Hahaha jij durft iemand anders butthurt te noemen?? Lmao
 • @Meta_coola

  En deze meneer verdiend geen ban van mij hoeft t niet als je ergens een negatieve iets herhaalt krijg je een ban. Maar als je zoals meneer hier boven honderden keren in veel artikelen je ac mening herhaalt appart.
 • @Meta_coola

  Dus als een groot deel van de reviewers positief zijn is dit per definitie waar en mag je hier niet over discussiëren of aanhalen dat je het er niet mee eens bent. En weten de "professionele reviewers" die wel kritiek hebben op de game dan niet waar ze het over hebben?

  Dure jij mag de game tof vinden, net zoals een ieder ander het helemaal niks mag vinden, maar laten we het aub niet over reviewers hebben.
 • @Shuckles

  Dat is niet wat ik zeg en bedoel. Maar als veel van de reviews een positief cijfer/beoordeling geven dan moet er wel gewoon een kern van waarheid in zitten. Zeggen de Reviewers zijn omgekocht boehoe boehoe vind ik persoonlijk best wel zieligm
 • @Don Carpaccio Nee, hij was door de techniek per ongeluk verplaatst.
 • @Jack O

  Oke. Mijn oprechte excuses!
 • Ben heel erg benieuwd naar dit spel, krijgt uitstekende reviews! Ben alleen bang dat het niks meer met ac te maken heeft.

  Ik ben nu die-hard red dead redemption aan het spelen, maar ga hierna zeker aan odessey beginnen.
 • "The show must go on". Interessante titel. Klinkt haast als een wens, nu iedereen RDR2 speelt 😋

  … en voor iedereen uit zijn panty schiet: ik maak maar een grapje en weet heus wel dat niet iedereen RDR2 speelt.

  … mensen met een PC bijvoorbeeld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren