1. Assassin's Creed Rebellion nu verkrijgbaar voor iOS en Android

Assassin's Creed Rebellion nu verkrijgbaar voor iOS en Android

Speel met je favoriete sluipmoordenaars

Assassin's Creed Rebellion is nu beschikbaar voor iOS en Android. De mobiele game is gratis te downloaden.

In Rebellion rekruteren en trainen spelers tot veertig bekende Assassin's Creed-personages om hun Brotherhood te versterken. In tweedimensionale levels kunnen deze worden ingeschakeld om hun verschillende vaardigheden te benutten. Zo zijn bepaalde personages beter in directe gevechten, terwijl anderen gespecialiseerd zijn in sluipen.

De Brotherhood wordt fysiek uitgebreid door kamers te bouwen waar personages kunnen wonen en trainen. Uiteindelijk is het de bedoeling een compleet fort te bouwen door missies uit te voeren en het verhaal te doorlopen.

Assassin's Creed Rebellion is gratis speelbaar en bevat microtransacties in de vorm van DNA Fragments: lootboxen met personages. Bekijk hieronder de trailer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ondanks ik m'n tablet eigenlijk alleen gebruik voor YouTube/game dev tycoon/ dragonball Z dokkan Battle en als gameboy emulator. ga ik deze game toch even uit proberen.
  • @Meta_coola

    We hadden ook niks anders verwacht.
  • @Rolo47

    Ach ja de overige Assassin's Creed Tablet games heb ik nog nooit aangeraakt dus dit is de eerste keer dat ik een Assassin's Creed Tablet game ga spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren