1. Assassin's Creed-schrijver vertrekt bij Ubisoft

Assassin's Creed-schrijver vertrekt bij Ubisoft

McDevitt gaat een nieuw avontuur aan

Narrative director Darby McDevitt is vertrokken bij Ubisoft Montreal.

McDevitt werkte meer dan een decennium bij de studio en schreef daar mee aan games als Assassin's Creed Revelations, Black Flag, Unity, Origins en Valhalla. Op Twitter liet McDevitt weten te vertrekken - van kwaad bloed lijkt geen sprake te zijn.

"Vandaag is mijn laatste dag bij Ubisoft Montreal. Na een decennium te hebben mogen werken met briljante mensen en verhalen en personages creëren voor een geweldige franchise, en contact hebben met onze fantastische fans, heb ik besloten een nieuw avontuur aan te gaan." Wat McDevitt nu gaat doen is niet bekend.

McDevitt was een van de belangrijkere schrijvers van de Assassin's Creed-reeks. In 2015 vertrok Corey May, de hoofdschrijver en narrative designer achter de eerste Assassin's Creed en diens vervolgen, al bij Ubisoft.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Jammer dat hij gaat vertrekken. Hij heeft zowel voor het historische gedeelte als het moderne gedeelte geweldige dingen geschreven voor AC
    . Vooral het moderne gedeelte van de franchise is mede door hem een geweldige richting ingegaan met Valhalla.
  • Sinds May vertrokken is het alleen maar minder geworden, dus met McDevitt weg kan er iemand bij komen die het niveau weer kan opkrikken naar May's niveau. Onwaarschijnlijk, maar ik mag hopen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren