1. Assassin's Creed Syndicate komt gratis op Epic Games Store te staan

Assassin's Creed Syndicate komt gratis op Epic Games Store te staan

Ook Faeria komt gratis verkrijgbaar

Vanaf donderdag kunnen mensen met een Epic Games Store-account gratis Assassin's Creed Syndicate binnenhalen.

Syndicate kwam in 2016 uit - vlak voordat Ubisoft er voor koos om de Assassin's Creed-reeks flink op de schop te gooien en onder andere rpg-elementen aan de franchise toe te voegen. In het spel verkennen spelers Londen ten tijde van de Industriële Revolutie. Men bestuurt de tweeling Jacob en Evie Frye.

Daarnaast komt ook Faeria gratis verkrijgbaar. Deze fantasievolle mix tussen een virtuele kaartgame en een turn-based strategygame laat spelers zelf bepalen hoe het speelbord eruit komt te zien.

Beide games zijn vanaf donderdag 20 februari een week lang gratis beschikbaar via de Epic Games Store.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Samen met Black Flag de beste Assassins Creed naar mijn mening. Als je deze nog niet gespeeld hebt zeker proberen.
 • @Real13

  Jup helemaal mee eens, had graag gezien dat ze hierop hadden voorgeborduurd en meer een Hitman meets AC game hadden gemaakt, ipv een open world RPG.
 • @Shuckles Idd dat mis ik echt aan de rpg AC delen. Prima games maar ik mis die AC magie die de voorgaande delen wel hadden voor mij. Het gevoel echt een assassin te zijn ipv bijvoorbeeld Odyssey waar de Assassins niet eens in voor komen. Helaas is de kans klein dat Ubisoft afstapt van het hele RPG gebeuren.
 • Van de pre rpg Assassin's Creed games is syndicate de één na beste AC game enkel AC Black flag is beter.

  Mensen die van goede games houden (a.k.a. Mensen die van the Witcher 3 en zelda breath of the wild houden ) moeten deze game echt gaan spelen.

  Oh met de post rpg AC games staat syndicate imho op plek nummer vier.

  Beste keuze van Ubisoft is wel geweest dat ze naar rpg gegaan zijn. Keuzes maken etc past perfect bij het concept van de animus
 • @Meta_coola

  Ik stap nu misschien midden in de vuurlinie, maar de Animus was toch het herbeleven van gebeurtenissen? In welk opzicht past keuzes maken hier precies in?

  Verder wel met je eens dat dat de 2 beste AC games zijn (Ja de 2 RPG scoren bij mij toch een stuk lager). Maar vind de vergelijking met games als Botw of The Witcher 3 toch wat ver gaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren