1. Assassin's Creed Valhalla-ontwikkeling is afgerond

Assassin's Creed Valhalla-ontwikkeling is afgerond

Game komt op 10 november uit

Assassin's Creed Valhalla is goud gegaan - dat betekent dat de ontwikkeling van de game is afgerond.

Dat meldt Ubisoft op Twitter. Hieronder zijn een tweetal uitgebreide video's te zien die Ubisoft eerder deze week van de game uitbracht.

Assassin's Creed Valhalla speelt zich in de negende eeuw af en bevat Noorwegen en Engeland als speelbare locaties. Valhalla introduceert nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om eigen nederzettingen uit te bouwen en macht en invloed te verkrijgen. Ook kunnen spelers nu in elk hand een ander wapen gebruiken. Het is, net als in Assassin's Creed Odyssey, ook mogelijk om als vrouwelijk personage te spelen.

Assassin’s Creed Valhalla is vanaf 10 november verkrijgbaar op Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, pc en Google Stadia. Vanaf 19 november is de PS5-versie verkrijgbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Goed nieuws, kijk heel erg uit naar deze game. Lekker in 4K 60 fps spelen op de Series X 👌🏻
 • Damn wat is de game erg mooi geworden sinds de beelden die getoond werden in juli. Zowel in de deep dive trailer als in de nieuwe gameplay walktrough kan je zien dat Ubisoft niet heeft stil gezeten.

  Jayvee heeft ook een heerlijke en eerlijke impressie over de game.

  https://youtu.be/ohZAuHZLNbQ


  Heb echt zin om deze game te spelen. Ik zit alleen nog te twijfelen om te wachten op de PS5 ( zoals ik deed met AC Black Flag en de PS4) of gewoon voor de ps4 versie te gaan.
 • @Meta_coola
  Thx voor de link. Ik zou wachten als ik jou was. Ik heb juist zin in de game omdat hij een gratis upgrade krijgt. Maar jij als fan weet ik niet of je dat kan volhouden aangezien je de ps5 misschien pas later krijgt.
 • @adutchman

  Ja die free upgrade is wel fijn ja.


  Nu heb ik het geluk dat ik nu nog bezig ben met de lost Tales of greece dlc en ik de Legacy of the Hidden Blade en de fate of Atlantis ook nog moet spelen ( dat staat ook nog garant voor 80 uur ) daarbij wil ik ook nog ghost of tsushima New game plus en de coop spelen, en RDO zal binnenkort ook weer een update krijgen dus ik heb waarschijnlijk genoeg afleiding om niet aan AC Valhalla te denken.
 • @adutchman

  Hier nog een eerlijke impressie van de game

  https://youtu.be/LUqQmnoBaO8
 • @Meta_coola

  Hier nog één. Of is deze niet eerlijk..?

  https://youtu.be/aqnVQWePtrs
 • @Meta_coola
  Ga ik ff checken!
 • @Meta_coola

  Als iets positief is van AC dan is het meteen eerlijk bij jouw rofl
 • In plaats van hun (bijna gebruikelijke) downgrade, is de game nu vlak voor release opeens mooier geworden in de nieuwe beelden! Hopelijk leveren ze dat ook daadwerkelijk op de PS5 en Series X.

  Waar het eerst nogal leek op The Witcher 3, zie ik nu hier en daar belichting die me doet denken aan Red Dead Redemption 2. Heel fraai. Al weet ik dat dezelfde gameplay me weer niet zal pakken, dus ik ga hier zeker niet de volle mep voor neerleggen. Misschien over een jaartje voor twee tientjes ofzo.
 • Ik wacht nog even de cijfers af. Maar moet zeggen dat ik ook nog op een mooie deal voor Origins of Odyssey wacht. Welke nou de betere hoor ik verschillende verhalen over.
 • @Gaaiz origins is beter puur om het feit dat de grind lang niet zo erg is als in odyssey.
 • De graphics zien er niet bepaald next-gen uit. Is dit soms gameplay van een current-gen console? Of is het gewoon een gevolg van de vereiste downgrades op PS5 en XSX om native 4k te halen? Benieuwd naar de PC-versie :)
 • @Snuivert
  De game is gemaakt voor current gen. Wat verwacht je nu zelf..
 • @Jowy

  En copy / paste cultuur
  Origens odyssee valhalla
  En ik verwacht minimaal nog 1 game met deze map / assets gerestyled

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren