1. Screen tearing in Series X-versie Assassin's Creed Valhalla wordt opgelost met patch

Screen tearing in Series X-versie Assassin's Creed Valhalla wordt opgelost met patch

Patch komt in de loop van vandaag uit

Er komt vandaag een nieuwe patch uit voor Assassin's Creed Valhalla. Hiermee moeten allerlei problemen en bugs worden opgelost.

Een van de belangrijkste oplossingen die met de patch wordt doorgevoerd, is het verwijderen van screen tearing in de Xbox Series X-versie van Valhalla. Veel spelers hebben hierover geklaagd, en de patch moet het spel aanzienlijk verbeteren op het platform.

Verder moeten in alle platformversies diverse bugs worden opgelost en worden er ook quality of life-aanpassingen gedaan. Zo is nu op de kaart te zien welke offers er bij een offersteen moeten worden gemaakt, zijn er categorieën voor Runes en moet het spel stabieler lopen op alle systemen. Bekijk alle aanpassingen in de patch hier.

Assassin's Creed Valhalla is beschikbaar op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X en S, Xbox One en Stadia.

Assassin's Creed Valhalla

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik kijk er nu al naar uit om straks voor een kwart van de prijs de volledige game te kunnen spelen. Betasoft bij launch
 • Ik hoop dat ze ook watchdogs legion aanpakken. Ik weiger verder te spelen op series x (geen idee of t probleem op andere platformen ook speelt) want de game loopt soms vast in start menu. Is me nu 4 keer overkomen waarbij ik 2 keer meer dan een uur voortgang kwijt was waaronder wat recruteerden. Ik wacht het even af wanneer ik daar een update zie komen.
 • @xevulutionx

  Als het goed is deze week.
 • @Gourami
  ah dat zou fijn zijn!
 • @xevulutionx

  Hoe meer ik zie van Watch Dogs: Legion, hoe groter de kans is dat ik 'm niet meer wil spelen. Het ziet er echt slecht afgewerkt uit. Assassin's Creed: Valhalla heeft ook mankementen, maar spreekt me dan toch meer aan.

  Het is in elk geval bij beide games erg slordig dat er regelmatig bugs en crashes frequent aanwezig zijn, zeker wanneer men bij deze spelwerelden gewoon van generatie op generatie een copy paste toepast.
 • @Mister Frowdo
  klopt Ubisoft heeft wel een beetje patent op afwerking die zeker bij release wat te wensen over laat. Watchdogs Legion is weliswaar geen regelrechte aanrader voor iedereen maar ik vermaak me er weldegelijk mee. Gevoelsmatig een 78 game of iets dergelijks. Maar ik wil mn voortgang wel kunnen meenemen en dingen niet opnieuw hoeven doen. Als je nu niet gemotiveerd ben wel een leuke om op te pakken in een budgetbak of via gamepass/ps now oid.
 • @xevulutionx

  Ja, ik dacht eerder ook in die richting… Zeker niet voor de volle prijs! :-)
 • Screen tearing zit zekker niet op xbox one?

  Heb nergens last van tenminste
 • Bij mij liep Valhalla eigenlijk best goed op de X. Heb dat wel vaker met games, totdat er een patch wordt uitgebracht die veel zaken moet gaan verbeteren… Dan beginnen bij mij de problemen.
 • jammer genoeg de gamebreaking bug nog niet gepatched kan het einde niet halen… beetje jammer

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren