1. Assassin's Creed Valhalla-spelers kunnen nu een XP-boost kopen

Assassin's Creed Valhalla-spelers kunnen nu een XP-boost kopen

Ga sneller in levels omhoog in ruil voor echt geld

Het is in Assassin's Creed Valhalla nu mogelijk om met echt geld een XP-boost te kopen.

Met een XP-boost krijgen spelers vijftig procent meer ervaringspunten tijdens het spelen. Deze boost is voor de rest van de game geldig - het hoeft dus maar één keer aangeschaft te worden. Mensen kunnen de boost voor 1000 Helix Credits (ongeveer 10 euro) kopen. Er is ook een duurdere variant waarmee spelers naast de XP-boost de rest van de game vijftig procent meer in-game geld vangen.

De mogelijkheid om een XP-boost te kopen zat ook in Assassin's Creed Odyssey, de vorige game in de franchise, en kon op behoorlijk wat kritiek van gamers rekenen. Op lancering van Valhalla zat de mogelijkheid dan ook niet in de game, maar Ubisoft heeft besloten dit met de recente 1.1.0-update toe te voegen.

Overigens hebben spelers van de game de boost niet nodig om het spel op normale wijze uit te spelen. De boost zorgt er alleen voor dat men sneller in level omhoog gaat (of in-game geld vindt). De boost is in de in-game winkel via het gamemenu te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Zijn er echt mensen die hier in trappen joh?
 • "Overigens hebben spelers van de game de boost niet nodig om het spel op normale wijze uit te spelen."

  Dit dus, je powerlevel schiet echt omhoog zelfs als je de meeste mysteries ( side quests) overslaat. Daarbij komt ook nog eens dat als je powerlevel 90 is je door de 120 powerlevel sector heen blaast.
 • @Meta_coola Ik deel je mening, beetje geld klopperrij. Heb met lvl 114 lvl 160 missies gehaald, en momenteel met lvl 190 bezig. Zonder zijmissies e.d. easy geklommen naar lvl 177, en ik ben echt geen pro gamer o.i.d.!
 • @BadassBoris

  Volgens mij praat hij dit juist goed. Want hij benadrukt dat je dit niet nodig hebt en je dus niet HOEFT te betalen voor deze xp-boost. Daarmee is het dus geen geldklopperij omdat het geen vereiste is. Hiermee zet hij Ubi wederom in het zonnetje.

  Althans, zo interpreteer ik hem ;)
 • @benjaminben

  Het is aan één kant smerig van ubi. Maar jij als gamer bent de gene die zo dom is om die extra 10 bucks te betallen. Imho ofcourse
 • @Meta_coola

  Het is gewoon smerig van Ubi. Mensen zijn 'niet zo dom', mensen met weinig tijd die deze game toch willen spelen kunnen bijna niet anders. Biedt Ubi een andere optie voor deze personen? Nee, ze hadden er heel klantvriendelijk een gratis cheat-code of flexibele xp-setting van kunnen brouwen, ze kozen er echter voor om er een cheatcode voor € 10 van te maken. Dat is gewoon klantonvriendelijk en uitbuiten.

  Maar goed, hier ben je het waarschijnlijk mee oneens. Want moeten die domme mensen die minder tijd hebben dan jij (want je hebt kennelijk nogal wat tijd gezien je vaak deelt welke games en hoeveel uur je deze games speelt, dit is geen verwijt maar een feit), maar niet proberen de game-duur voor 10 euro wat meer aan te passen aan de tijd die zij te besteden hebben. Wat een sukkels.
 • @benjaminben Mensen met weinig tijd raad ik af geld hier aan uit geven, want man, ook met €10 meer ga je nog steeds gigantisch veel tijd kwijt zijn!
 • @BadassBoris

  ik vind dit ook niet echt een geschikte game om als persoon met weinig tijd aan te beginnen. Maar stel je bent echt super enthousiast en de tijd van de Vikingen is helemaal jouw ding en je zou graag zoveel mogelijk van deze game ervaren. Dan moet deze optie gewoon gratis geboden worden.

  Inmiddels worden best wat games aangepast aan alle type mensen ; kleurenblind, gehandicapt, hetro- homo- trans- biseksueel, mensen die liever geen bloed zien, mensen met verschillende huidskleuren. Die hoeven hier niet voor te betalen, waarom dan wel dit onderscheid maken bij mensen die graag gamen, jouw game willen spelen maar 'de handicap' ervaren dat ze te weinig vrije tijd hebben. Ik behoor niet tot die groep, maar als jij een full-time baan hebt en een flink gezin dan is het fijn als ontwikkelaars met je mee denken.
 • @Meta_coola

  Ik vind het wel jammer dat die hoge raids van 120 power gewoon gehaald kunnen worden als je gewoon erdoor heen rent en alleen de loot pakt. Had van mij wel gewoon een slot op gemogen. Als ubisoft dit soort dingen gewoon wat meer aandacht geeft dan kunnen de games nog beter worden dan ze al zijn.
 • @Meta_coola

  Handig voor mensen met minder tijd om handen en die deze game toch graag willen spelen. Aan de andere kant ; waarom moeten zij hier voor betalen. Stop de optie gewoon in de game zelf, dan kun je het aan de gamer (die al 60 euro voor je game betaald heeft) zelf laten of ze er gebruik van maken of niet. Want dit is niets meer dan een cheat-code. Daar hoefde je vroeger meestal niet voor te betalen.
 • Ik zou het leuker vinden dat ze de bugs uit de game halen die met de yula update de game ingeslopen zijn.

  Ik heb 3 keer een save file moeten gebruiken voor de missie dat je de ton alcohol moest zoeken.

  Dat geldt ook voor dat jank jong die bang was voor koeien. Die bleef lekker op z'n plaats staan.

  Ook al opgelet dat missie markers bewegen wanneer je op de map kijkt??

  Dit laat maar weer ziek dat uboschoft nog steeds niet fatsoenlijk iets uit kan brengen. Was direct weer de laatste games die ik gekocht heb.
 • @san5324 ik heb voordat update 1.04 kwam 16 uur gametijd moeten inhalen, omdat ik op een gegeven moment maar door de wereld bleef vallen, waardoor ik gedwongen werd opnieuw te beginnen bij je basis kamp….na de update gelukkig niet meer gehad, maar balen was het wel.
 • @BadassBoris

  Ik had dat ook man.. Viel door de grond en kwam er niet uit.. Gelukkig had ik een save file van een half uur voordat ik daar vast zat kunnen gebruiken.
 • @san5324 dan waarschuw ik je al vast met The order laatste medailles pas inleveren als je de echte end game hebt gehaald, anders word je uit The Father guest gebugged
 • @BiohazardJP

  O fuck ik heb die bijna allemaal gedaan omdat ik Thor z'n hamer wil…
 • Had het oké gevonden als je dit met ubisoft points kon kopen. Maar echt geld en dan ook nog 10,-… no way
 • Ik vind dit soort opties nooit zo’n probleem. Je bepaalt tenslotte zelf of je dit aanschaft en/of nodig vind.

  Heb dit in vorige AC games ook wel eens aangeschaft. Als ik deze gamehad, zou ik het vermoedelijk ook weer doen. Gaat lekker vlot(ter) dan. Ik haat het om “zo lang “ te moeten wachten om skills te unlocked. En een 10,- is het geld niet imo.
 • @-marco-
  Maar vind je dan niet dat er een kosteloos alternatief moet zijn? Want wat als de game nu standaard 10 euro duurder zou zijn en het er standaard in zou zitten, Hoe kijk je er dan tegenaan?
 • @blue_blade_3

  Kosteloos alternatief is de game spelen zonder boost, dus al aanwezig.

  Als het al ingame zou zitten is het geen keuze meer. Zou niet eerlijk zijn tov de peeps die er geen behoefte aan hebben.
 • @-marco-
  Oké helder standpunt. Ik vind het persoonlijk wat vreemd dat ze een mogelijkheid aanbieden sneller zo te krijgen. Vind dat een beetje een game design flaw. Maar dat is persoonlijk. Bij destiny heb je het ook, en ook daar vind ik het kansloos.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren