1. 'Assassin's Creed Valhalla verschijnt op 17 november'

'Assassin's Creed Valhalla verschijnt op 17 november'

Gelekt via Instagram

De releasedatum van Assassin's Creed Valhalla is mogelijk gelekt via de Instagram-pagina van Ubisoft Italië. Een reddit-gebruiker ontdekte daar een nieuwe trailer.

In de trailer, die inmiddels is verwijderd, valt te lezen dat het nieuwste deel in de Assassin's Creed-serie op 17 november verschijnt. De releasedatum wordt hoogstwaarschijnlijk vanavond onthuld tijdens de Ubisoft Forward-presentatie.

De afgelopen dagen zijn er al veel gameplaybeelden gelekt van Assassin's Creed Valhalla. Deze week lekte eerst een halfuur aan gameplay uit, daarna verschenen ook beelden van een baasgevecht op internet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

 • Jezus wat lekt er veel zeg. 17 November wel een interessante datum. 2 dagen voor Cyberpunk.
 • Ja word dus cyberpunk, gameplay zag er uit als een copy paste van odyssey
 • Sowieso dat ik deze game als eerste ga bestellen voor de PS5 ( zodra de datum daar voor bekend is) cyberpunk kan wel wachten.
 • @Meta_coola Als 17 november echt de release date is ben ik best tevreden want dat is (naar verwachting) ongeveer gelijktijdig met de next gen. Ga hem zelf op de Series X spelen dus zou mooi uitkomen.
 • @Real13

  Zou idd mooi zijn. Maar ik heb de ps5 niet gepreorderd dus denk niet dat ik die bij release te pakken kan krijgen, gelukkig is de mediamarkt hier in Middelburg op 8 minuten loop afstand van mijn huis dus zodra ps5 released is loop ik naar de MM om de PS5 op goed geluk te kunnen scoren


  Maar ik heb wel echt mass veel zin in deze game. De gelekte beelden zijn niet van hoge kwaliteit maar ik denk vanavond met de hd beelden dit er uit gaat zien als gfx mooie game.
 • @Meta_coola ben ook erg benieuwd hoe de officiële beelden eruit gaan zien. Hypee
 • Volgens mij hebben ze een loodgieter nodig bij Ubisoft.
 • Dat ziet er niet uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren