1. Astroneer verschijnt 15 november voor de PlayStation 4

Astroneer verschijnt 15 november voor de PlayStation 4

Pre-order-bonussen

Het vrolijke avonturenspel Astroneer komt naar de PlayStation 4.

Het astronautenspel dat is ontwikkeld door System Era Softworks is onderweg naar de PlayStation 4. De game Astroneer legt de focus op een optimale multiplayer-ervaring en kan in totaal met vier personen worden gespeeld. Het spel speelt zich af in open werelden en het verkennen van verschillende omgevingen staat centraal.

Astroneer

De PlayStation 4-versie van Astroneer bevat alle updates en aanpassingen van de reeds beschikbare versies. 4 september verschijnt er bijvoorbeeld een update waar de langverwachte jetpack wordt geïntroduceerd. Wanneer je de game pre-ordered voor de PlayStation 4, ontvang je naast een speciaal ruimtepak en exclusief vizier, een uniek PS4-Astroneer-thema.

Het spel speelt zich af tijdens de 25-eeuwse goudkoorts. Het is de bedoeling dat je overleeft op planeten door gebruik te maken van lokale bronnen. Het is een gevarieerd spel met aspecten zoals het bouwen van je basis, het managen van je spullen en deze weer gebruiken om te overleven en te verkennen.

Check de aankondigingstrailer voor de PlayStation 4-versie van Astroneer hieronder.

Astroneer is reeds verkrijgbaar voor pc en Xbox One en is vanaf 15 november ook beschikbaar voor PlayStation 4

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren