1. Het eerste Atari-hotel wordt binnenkort gebouwd

Het eerste Atari-hotel wordt binnenkort gebouwd

De eerste wordt opgericht in Phoenix, Arizona

Gamers die altijd al een gamevakantie hebben gewild, waarbij ze niet thuis op de bank blijven zitten, kunnen binnenkort terecht bij het eerste Atari-hotel in Phoenix, Arizona.

“Atari, één van de eersten in de game-industrie, start met een opwindend nieuw concept: een unieke accommodatie-ervaring die het iconische merk combineert met een unieke bestemming met een videogamethema,” aldus de officiële website. De inrichting van het hotel is nog niet bekendgemaakt, wel zijn een paar inhoudelijke details bekend. Zo gaan de hotels zich bezig houden met vr- en ar-belevingen voor jong en oud. Ook worden in een aantal van de hotels ruimtes en studio's gecreëerd die geschikt zijn voor onder andere e-sports-evenementen.

Het doel is om de geschiedenis en de toekomst van gaming te combineren. Napoleon Smith III, een partner van de GSD-groep die meewerkt aan het hotel, zegt dat Atari de perfecte manier is om gasten het nostalgische, maar toch moderne gevoel te geven. In totaal moeten er acht hotels komen met het Atari-thema, naast Phoenix worden de volgende steden gemeld: Las Vegas, Denver, Austin, Seattle, Chicago, San Jose en San Francisco. Nederlandse vakantiegangers die willen genieten van deze hotels moeten, zodra ze er zijn, dus wel even een vliegtuig pakken.

De constructie van het hotel in Phoenix start in de lente van 2020.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren