1. Gameplay-beelden Minecraft Earth onthuld

Gameplay-beelden Minecraft Earth onthuld

Alle pc-functionaliteiten ook mogelijk met Minecraft Earth

Kon je geen genoeg van Minecraft krijgen? Mojang heeft het nu mogelijk gemaakt om vanaf je Android of iOS-apparaat Minecraft naar de echte wereld te brengen.

Tijdens een demonstratie werd getoond hoe de wereld van Minecraft naar de echte wereld wordt gebracht door middel van augmented reality. De game heet Minecraft Earth en maakt het mogelijk om elke pixelcreatie in de echte wereld te bouwen.

Tijdens de demonstratie is te zien hoe een klein kasteel wordt vergroot tot ware grootte. Het is zelfs mogelijk om aan hendels te trekken en met monsters te vechten. Uiteraard is ook de basis van de game werkzaam in deze nieuwe versie. Het bouwen en afbreken van de door blokken gemaakte constructies is ook mogelijk. Als je met meerdere mensen speelt kan je van elkaar zien welke blokken of gereedschappen diegene vastheeft om verwarring te voorkomen.

Minecraft
Minecraft Earth wordt uitgebracht om het tienjarig bestaan van Minecraft te vieren. De game zal gratis te downloaden zijn voor Android en iOS. Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar de gesloten bèta begint deze zomer mogelijk al. Er wordt meer over het spel onthuld tijdens het Minecon-evenement dat misschien deze zomer al wordt georganiseerd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • dit is niet echt toch.
    hoop niet dat ze dit tijdens microsofts e3 presentatie gaan doen.
  • @benjamindutch

    Minecraft Earth is echt.. maar deze gameplay ziet mij er iets teveel gescript uit. Ik wacht de normale release af om te zien hoe het er dan uit ziet
  • Meer van dit aub!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren