1. Avatar: The Last Airbender-schijver en Uncharted-regisseur komen met Netflix-serie

Avatar: The Last Airbender-schijver en Uncharted-regisseur komen met Netflix-serie

Voormalig game-ontwikkelaars slaan handen ineen

Op San Diego Comic Con 2018 is aangekondigd dat Avatar: The Last Airbender-hoofdschrijver Aaron Ehasz en Uncharted 3-regisseur Justin Richmond de animatieserie The Dragon Prince in september uitbrengen op Netflix. Ook werken beiden aan een game in hetzelfde universum.

The Dragon Prince gebruikt een interessante driedimensionale animatiestijl en draait om de oorlog tussen mensen en Shadow Elves. Protagonisten Rayla en de jonge prins Callumn, ingesproken door Jack DeSena uit Avatar, staan voor de unieke mogelijkheid dit conflict op te lossen.

In een interview met Polygon zeggen Ehasz en Richmond veel inspiratie te halen uit hun ervaring met videogames en voorgaande series. Hun studio Wonderstorm bestaat voornamelijk uit voormalig medewerkers van Naughty Dog, Riot Games en Nickelodeon.

Over de game-adaptatie van The Dragon Prince is nog niets bekend, behalve dat de titel zich afspeelt in hetzelfde universum en de ontwikkelaars binnen Wonderstorm nauw samenwerken.

The Dragon Prince verschijnt op 14 september op Netflix.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

  • De trailer van de serie ziet er in iedergeval heel erg interessant uit, de game heb ik ook wel interesse in mits de serie uiteindelijk leuk blijkt te zijn en de game dat universum eer aan gaat doen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren