1. Avengers 4-foto bevestigt mogelijk nieuwe superheldin

Avengers 4-foto bevestigt mogelijk nieuwe superheldin

Pepper Potts te zien in het Rescue-pak

Op Instagram is een foto geplaatst waarin Gwyneth Paltrow/Pepper Pots te zien is in een Iron Man-pak dat bekend staat als het Rescue-pak. Er werd al langere tijd gespeculeerd over de rol van Pepper Potts in de volgende Marvel Avengers-film. Met deze foto lijkt het erop dat ze haar rol gaat spelen in het Rescue-pak.

Op het Instagram-account Uncannycomicquest is de foto te zien waar Paltrow haar Rescue-pak toont op de set van Avengers 4. Er waren al geruchten dat in Marvel's Avengers 4, Pepper Potts haar debuut ging maken als superheldin. Ook wordt er gesproken dat Avengers 4 vijf jaar gaat plaatsvinden na Infinity War en dat tijdreizen een groot aspect gaat spelen om de wereld en de verloren helden te redden.

De eerste trailer voor Avengers 4, waar de titel van de film bekend moet worden, wordt binnenkort verwacht. In een mysterieuze tweet maakte de Russo Brothers bekend dat de opnames voor Avengers 4 klaar waren. Wat is jouw mening over Pepper Potts haar Rescue-pak en haar mogelijke rol in Avengers 4?

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Ik miste haar toch wel in de laatste films. Een terugkeer van Natalie Portman dan ook maar doen?
  • @robertflappie

    Portman wil niet terug naar marvel

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren