1. Avengers-regisseurs medeverantwoordelijk voor seizoensopening Fortnite

Avengers-regisseurs medeverantwoordelijk voor seizoensopening Fortnite

Anthony en Joe Russo

Marvel-regisseurs Anthony en Joe Russo geven aan mee te hebben geholpen aan de openingsvideo van het nieuwe seizoen van Fortnite.

Dat blijkt uit een gesprek met nieuwswebsite Variety. De regisseurs geven aan dat ze hebben geholpen met het storyboard en de regie van singleplayerevenement Zero Crisis Finale. 

De regisseurs geven tevens aan betrokken te zijn geweest bij meerdere Fortnite-video's die nog niet onthuld zijn. Fortnite was overigens ook kort te zien in de laatste Avengers-film van de gebroeders Russo, Avengers: Endgame.

Het nieuwe seizoen van Fortnite heet Primal en voegt een prehistorische bioom toe aan het Fortnite-eiland. In het midden van de map is een torenhoge rots, met daar omheen een dorp.

Er zijn vanaf nu allerlei dieren op het eiland te vinden, van wolven tot kippen. Spelers kunnen ook zelf wapens maken met een nieuwe crafting mechanic. Door op dieren te jagen en weggegooid apparatuur te verzamelen kunnen deze wapens gemaakt worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren