1. Avengers-regisseurs spreken op The Game Awards

Avengers-regisseurs spreken op The Game Awards

Nieuws over Avengers 4 of Square Enix-game?

Producer van The Game Awards, Geoff Keighley, heeft in een tweet aangekondigd dat de Russo Brothers gaan spreken tijdens The Game Awards. De twee regisseurs van de opkomende Avengers 4-film doen mogelijk een aankondiging voor de film of voor het Avengers-project met Square Enix.

Waar The Russo Brothers over gaan praten is nog afwachten, want het kan gaan over de Avengers 4-film of over Square Enix' Avengers-game. Dit tweede is waarschijnlijker, aangezien The Game Awards het laatste grote moment is van dit jaar om live meer nieuws over de game te delen.

Vorig jaar werd het Avengers-project voor een Square Enix-game aangekondigd. Ook is het nog afwachten tot we meer te weten komen voor de nieuwe Avengers 4-film, aangezien we nog geen titel of eerste trailer hebben gezien. Marvel-baas Kevin Feige kondigde eerder aan dat de nieuwe trailer wel nog voor het einde van 2018 getoond gaat worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren