1. Awesome Games Done Quick 2020 is weer begonnen

Awesome Games Done Quick 2020 is weer begonnen

Ready, set, go!

Het Awesome Games Done Quick-evenement is weer begonnen. Dit jaar proberen spelers records te verbreken van onder andere Amid Evil, Bloodlines, Myst, Sekiro en een raid van Destiny 2.

Het jaarlijkse speedrun-evenement Awesome Games Done Quick is gisteravond afgetrapt met de eerste speedrunpoging van A Hat in Time. De eerste editie van het evenement werd in 2010 gehouden en is in de jaren daaropvolgend steeds bekender geworden. Het doel van het evenement is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, die verschillen per editie. De wintereditie van vorig jaar bracht bijvoorbeeld 2,4 miljoen dollar op voor het Prevent Cancer-fonds.

Tijdens het 7-daagse evenement worden veel verschillende games gespeeld, maar het doel blijft hetzelfde; de game zo snel mogelijk uitspelen. Er is zelfs een team van zes spelers aanwezig die record willen zitten met een Raid van Destiny 2.

Voor het volledige programma klik je hieren voor het Twitch-kanaal dat het evenement uitzendt kan je hier terecht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ik kijk dit al jaren vele uren en soms met open mond zo knap. Check youtube highlights!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren