1. Axiom Verge ontvangt eerste uitbreiding na zes jaar

Axiom Verge ontvangt eerste uitbreiding na zes jaar

Randomizer

Axiom Verge heeft zes jaar na release plots een uitbreiding gekregen.

Dat maakt ontwikkelaar Thomas Happ bekend via de officiële website van de game. De update voegt onder andere een randomizer toe aan de Metroidvania.

De randomizer biedt spelers de optie om Axiom Verge te herleven door items op andere locaties te verbergen. Ook de posities van de vijanden zijn opnieuw ingedeeld. Axiom Verge staat erom bekend dat de game leunt op het gebruik van power-ups. Doordat alles nu overhoop is gehaald, moeten spelers volgens de ontwikkelaar alles opnieuw uitvinden om de game uit te voltooien.

De randomizer werd in eerste instantie ontwikkeld door de speedrun community van Axiom Verge, maar werd later opgepakt door de ontwikkelaar zelf.De dlc bevat drie moeilijkheidsgraden en is nu beschikbaar voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Dit vond ik zo'n geweldig lekkere game. Misschien ooit eens overnieuw spelen op deze manier! Nog behoorlijk wachten op deel 2 helaas.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren