1. Babylon's Fall krijgt eerste gameplay-trailer

Babylon's Fall krijgt eerste gameplay-trailer

Nog geen releasedatum bekend

Tijdens de PlayStation State of Play-livestream zijn er gameplay-beelden onthuld voor Babylon's Fall, de nieuwe game van Square Enix en PlatinumGames .

Babylon's Fall werd bekendgemaakt tijdens de E3 in 2018 en sindsdien is er vrij weinig over gedeeld. Nu krijgen afwachtende fans behoorlijk wat beelden om van te genieten, maar een releasedatum is nog niet bekend.

In de trailer wordt meer van de wereld getoond, zoals grote ruïnes van kastelen. Verder is er een personage in actie te zien, met een combinatie van technieken verslaat hij de vijanden. Onder andere met wat lijkt op een vurig zwaard, of wellicht magie.

Tevens wordt er een eindbaas getoond, die massief boven de speler uitstijgt. In dit gevecht is te zien hoe het personage gebruik maakt van een aantal, magische, draden op zijn rug die grijpen naar het zwaard van de eindbaas. Een ding is duidelijk, vechten is in deze game een kernelement.

Bekijk hieronder de volledige gameplay-trailer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Bayonetta meets Dark Souls?
  • Dit zag er uit als een voor mij zeer welkome game!
  • Vette combat!
  • Beetje drukke game. Kreeg er haast een epileptische aanval van. Misschien Leuk voor een half jaar na release in de aanbiedingen bak.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren