1. Back-up-mogelijkheid Animal Crossing: New Horizons verschijnt dit jaar

Back-up-mogelijkheid Animal Crossing: New Horizons verschijnt dit jaar

Definitief streep door cloud saves

De back-up-mogelijkheid voor Animal Crossing: New Horizons moet dit jaar uitkomen. Dat maakte Nintendo onlangs bekend in een persbericht.

Het persbericht verscheen op het Japanse platform Dengeki Online. Hierin geeft Nintendo aan dat er een back-up-functie in de maak is die ergens dit jaar uitkomt. De gamegigant geeft aan dat deze functie alleen werkt als de originele Nintendo Switch kapot gaat of gestolen is, dus niet wanneer gebruikers wisselen van console. Als laatste geeft Nintendo aan dat het met deze functie niet mogelijk is om meerdere eilanden op één console te onderhouden.

Het is in Animal Crossing: New Horizons niet mogelijk om gebruik zoals de meeste games te maken van de normale cloud save-functie van de Nintendo Switch. Het besluit is genomen om valsspelen met de tijd te voorkomen.

Animal Crossing: New Horizons komt 20 maart uit voor de Nintendo Switch. Wanneer de back-up-functie uitkomt is nog niet bekend.

Animal Crossing New Horizons

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren