1. Baldur's Gate 3-savefiles werken niet meer na komende patch

Baldur's Gate 3-savefiles werken niet meer na komende patch

Maar er is wel een manier om alle progressie te behouden

Een aankomende patch van Baldur's Gate 3 zorgt er indirect voor dat huidige savefiles van spelers niet meer werken.

Baldur's Gate 3 is op dit moment verkrijgbaar via Steam Early Access en zit dus nog in bèta. Eerder waarschuwde ontwikkelaar Larian Studios al dat in de toekomst savefiles van huidige spelers onbruikbaar zouden worden. Dat gebeurt dus bij aankomende patch, die volgens de ontwikkelaar op elk moment uit kan komen. De derde patch brengt vooral aanpassingen aan het verhaal van de game met zich mee.

Om er voor te zorgen dat huidige spelers toch door kunnen spelen met hun savefile, blijft de huidige versie van de game beschikbaar - de patch waarin het verhaal op de schop gaat hoeft dus niet per se gebruikt te worden. Mensen kunnen de oude versie blijven spelen door met de rechtermuisknop op Baldur's Gate 3 in de Steam-bibliotheek te klikken, naar 'Properties' en 'Betas' te gaan en vervolgens 'patch 2' in de lijst te kiezen. Larian raadt spelers die twijfelen over de patch aan om automatische updates in de game uit te zetten.

Het blijven spelen van de oude versie is overigens alleen mogelijk in de pc-versie van de game. Op Google Stadia wordt alleen de nieuwe versie speelbaar, en zijn huidige savefiles sowieso niet meer te gebruiken.

Baldur's Gate 3

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dr Sacre heeft het leven van mijn familie veranderd, Mijn man verliet me 4 jaar geleden, ik zag getuigenis hoe Dr Sacre zijn geliefde terugbracht, ik nam daarvoor contact met hem op en mijn man kwam terug bij mij, We praten en ik vraag hem of er is hoe hij me een goede baan kan bezorgen is macht hij zei ja, maar hij vertelde me over de dubbele spaarpot, nadat hij me had uitgelegd hoe het werkt, ik vind het geweldig en accepteer het snel, daarna betaalde ik voor de doos en hij deed het gebed voor de doos, hij stuurde het naar mij en ik ontvang het, ik stopte er slechts 200 euro in en na 24 uur controleerde ik het en ik ontdekte dat het geld ongeveer 20.000 euro in de doos zat, ik gaf mijn man wat geld om een heel goed bedrijf op te starten en mijn kinderen gaan hier naar een van de beste scholen in Nederland en ik gebruik de doos nog steeds tot op de dag van vandaag.Ik heb nu een gelukkig gezin dankzij Dr. Sacre, ik ben multi-rijk in Nederland, Dr. Sacre is de beste spreukmaker ter wereld, ik deel deze informatie met mensen om hen te helpen weten hoe ze rijk kunnen worden.Neem contact op met Dr Sacre via e-mail sacretempleofpower@gmail.com of WhatsApp +2349076034359 Dr Sacre is de beste in mijn leven
    Mevrouw Amelia ssa

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren