1. Dit is de nieuwe Baldur's Gate 3-update Nature's Power

Dit is de nieuwe Baldur's Gate 3-update Nature's Power

Inclusief een nieuwe klasse in de vorm van de Druid

Nature's Power, alweer de vierde update voor Baldur's Gate 3, is gisteravond tijdens een livestream voor het eerst getoond door Larian Studios.

Het was al bekend dat de vierde update van de Early Access-game er aan zat te komen, maar nu zijn er ook details bekendgemaakt. Zo wordt er een nieuwe speelbare klasse toegevoegd in de vorm van de Druid. Die kan onder andere in een wolf, das, raaf, kat en spin veranderen. In totaal heeft de Druid meer dan dertig spreuken en mogelijkheden.

Volgens Larian reageren NPCs in de game op de verschillende dierlijke vormen die spelers aannemen. Zo kan men praten met andere beren in het spel door als beer rond te lopen. 

Verder worden er diverse aanpassingen aan Baldur's Gate 3 gemaakt met de nieuwe update. Zo kan men met een 'Loaded Dice' spelen, waarbij elke interactie in de game afhankelijk is van een gesimuleerde rol met een dobbelsteen. Ook worden er diverse aanpassingen gedaan die de game fijner speelbaar moeten maken. Zo komt er de mogelijkheid om doelwitten uit te kiezen door op portretten te klikken, komt er een aparte knop om fakkels te gebruiken en is er een optie om van gevechen weg te vluchten.

De nieuwe patch voor Baldur's Gate 3 moet "zeer binnenkort verschijnen, wanneer hij klaar is".

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren