1. Baldur's Gate 3 dit jaar beschikbaar in early access

Baldur's Gate 3 dit jaar beschikbaar in early access

Meer D&D-games zijn onderweg

Baldur's Gate 3 wordt in early access uitgebracht. Dat kondigde Hasbro aan tijdens de New York Toy Fair.

Spelgoedmaker Hasbro is eigenaar vanWizards of the Coast, dat de Dungeons & Dragons- en Baldur's Gate-licentie leent aan Larian Studios voor Baldur's Gate 3. De Belgische studio bracht eerder de Divinity Original Sin-games uit, waarvan het geprezen tweede deel ook in early access lanceerde.

Hasbro is van plan elk jaar een Dungeons & Dragons-game te lanceren tot en met 2025. Baldur's Gate 3 en actie-rpg Dark Aliance, een spirituele opvolger van Baldur's Gate: Dark Aliance voor de PlayStation 2. Wizards of the Coast heeft studioArchetype Entertainment opgericht om een deel van deze games te ontwikkelen.

Donderdag 27 februari toont Larian Studios de eerste gamepaybeelden van de game. Baldur's Gate verschijnt voor pc en Stadia.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dit is zo'n spel waarvoor early access zowel perfect als vreselijk is. Massieve RPG's kunnen nooit volledig in-house getest worden en daarom is het top als spelers dat gat op kunnen vullen. Aan de andere kant, wie wilt er nou werkelijk tijd steken in een narrative-heavy singleplayer RPG die niet af is… Ik wacht zelf wel op de echte release

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren