1. Consoleversies van Baldur's Gate-games en Neverwinter Nights aangekondigd

Consoleversies van Baldur's Gate-games en Neverwinter Nights aangekondigd

PlayStation 4, Xbox One en Switch worden genoemd

Skybound Games brengt ergens dit jaar zes klassieke pc-games naar consoles, namelijk Baldur's Gate, Baldur's Gate 2, Baldur's Gate: Siege of Dragonspear, Neverwinter Nights, Icewind Dale en Planescape: Torment.

Dat heeft het bedrijf gisteren aangekondigd. Het is voor het eerst dat deze games naar consoles komen. Hoewel er bij de aankondiging nog onduidelijkheid was over de specifieke systemen waar de games op verschijnen, is inmiddels bekend dat het om PlayStation 4, Xbox One en Switch gaat.

Alle games komen ergens dit jaar zowel fysiek als digitaal uit en het gaat in alle gevallen om 'Enhanced Editions'. Meer details, zoals wat er allemaal in de fysieke edities zit, volgende de komende maanden. Een gedeelte van de games zullen op PAX East, dat loopt van 28 tot en met 31 maart, getoond worden. Onderstaande trailer is van de pc-versie van Baldur's Gate: Enhanced Edition.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Shit, daar gaat mijn geld.


    Geen Deus Ex of KOTOR? :(
  • Ga ik zeker halen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren