1. Bandai Namco is de Europese uitgever van Cyberpunk 2077

Bandai Namco is de Europese uitgever van Cyberpunk 2077

Net als The Witcher 3: Wild Hunt

In Europa gaat Cyberpunk 2077 worden uitgegeven door Bandai Namco.

De game van CD Projekt Red wordt in de Verenigde Staten door Warner Bros. Interactive Entertainment uitgegeven, maar in Europa verzorgt Bandai Namco dat dus. CD Projekt Red en Bandai Namco werkten al eerder samen: het was in Europa ook de uitgever van The Witcher 2: Assassins of Kings en The Witcher 3: Wild Hunt.

Bandai Namco is van plan de game in 24 Europese landen uit te geven, waaronder Duitsland, Frankrijk, Groot-Britannië, Italië, Spanje, Portugal en Nederland.

De futuristische actie-rpg Cyberpunk 2077 komt mogelijk volgend jaar uit en is in de maak voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Hieronder is een uitgebreide gameplayvideo van het spel te zien. Deze video werd op Gamescom 2018 aan de pers getoond, en kort daarna op internet gezet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren