1. Bandai Namco kondigt kindvriendelijk platform Tori aan

Bandai Namco kondigt kindvriendelijk platform Tori aan

Virtueel spelen met echt speelgoed

Ontwikkelaar Bandai Namco heeft een nieuw platform aangekondigd dat speelgoed aan mobiele games koppelt. Dit platform heet Tori.

Bandai Namco heeft in samenwerking met augmented reality-bedrijf ISKN een nieuw soort platform ontwikkeld. Tori maakt gebruik van een combinatie van fysiek en virtueel speelgoed. Kinderen kunnen bijvoorbeeld zwaaien met een toverstaf, wat vervolgens effect heeft het het videospel.

Tori is een creatieve en leuke ervaring voor jonge gezinnen waar veel beroep wordt gedaan op je fantasie. Met behulp van de unieke Mirror Play-technologie in een interactief bord, zijn spelers in staat om echt speelgoed te gebruiken om mobiele spellen te besturen. Deze manier van interactie wordt als vernieuwend beschouwd in de game-industrie. De Tori kan al gereserveerd worden in de vorm van een Explorer-pakket. Dit pakket bestaat uit drie speeltjes, een extra Power Bar, een ruimteschip dat zelf in elkaar gezet kan worden, het interactieve bord en een Creative Book. In de Google Play Store en de App Store zijn vijf verschillende apps te downloaden voor het nieuwe platform.

De eerste Tori-lading wordt 2 oktober gelanceerd, maar het is nog niet bekend of Tori ook in Nederland verschijnt. Dit kan liggen aan het succes van het nieuwe platform.

Check hieronder de introductietrailer van Tori:

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren