1. Bandai Namco koopt ontwikkelaar achter Unknown9 op

Bandai Namco koopt ontwikkelaar achter Unknown9 op

Met voormalig creatief regisseur van Ubisoft aan het hoofd

Bandai Namco koopt Reflector Entertainment, de studio achter next-gen game Unknown9: Awakening, op.

Reflector Entertainment is een nieuwe studio met ruim 120 werknemers en is gevestigd in Montreal. De studio heeft uitgesproken dat het grote plannen heeft voor hun eerste titel, Unknown9: Awakening.

Als onderdeel van de deal is Alexandre Amancio, voormalig creatief regisseur bij Ubisoft, aangesteld als CCO. Amancio heeft in het verleden gewerkt aan titels als Assassin's Creed Unity en Revelations. Amancio is mede-oprichter van Reflector en was voorheen actief als CEO van de studio.

Unknown 9 is gebaseerd op een serie boeken, comics en podcasts die sinds 2018 verkrijgbaar zijn. De officiële website is hier te bezoeken. De game is het nieuwste onderdeel van deze franchise die verschillende vormen van media beslaat.

Het spel draait om Haroona, een jonge vrouw die op de straten van India leeft en visies heeft van haar eigen dood. Ze heeft moeite met haar speciale krachten te begrijpen, maar moet er toch mee om leren gaan om de wereld om haar heen te manipuleren. Ze krijgt echter een mentor die haar helpt om interactie te hebben met een geheime dimensie genaamd The Fold.

Unknown9: Awakening verschijnt ergens in 2021 voor PlayStation 5, pc en Xbox Series X en S een exacte releasedatum is echter nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren