1. Zes nieuwe personages aangekondigd voor vechtgame Jump Force

Zes nieuwe personages aangekondigd voor vechtgame Jump Force

Ook aanpassingsmogelijkheden voor avatars onthuld

De anime crossover-vechtgame Jump Force krijgt zes nieuwe vechters in de franchise. Dit werd via een trailer op Gamescom aangekondigd door Bandai Namco Entertainment en Spike Chunsoft.

In de trailer is te zien dat er vechters worden geïntroduceerd uit drie verschillende franchises. Voor Hunter X Hunter worden de personages Gon en Hisuka getoond voor de nieuwe game. Uit One Piece worden de vechters Sanji, Blackbeard en Sabo toegevoegd. Uit Dragonball Z verschijnt Vegeta.

Daarnaast onthulde de ontwikkelaars meer over de online features van de nieuwe game. Zo werd bekend dat spelers de mogelijkheid krijgen om aanpassingen te maken aan hun avatars en lobby's in te gaan die de werelden van One Piece, Naruto en Dragonball Z ineen samenvoegt. Spelers kunnen ook online vechten met de personages of upgraden en met hun avatar online gaan.

Bekijk hieronder de screenshots en volledige trailer van Jump Force. De releasedatum staat gepland voor 2019. De vechtgame komt uit voor pc, Xbox One en PS4.

Jump Force
Jump Force
Jump Force
Jump Force
Jump Force
Jump Force
Jump Force
Jump Force
Jump Force
Jump Force

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Please be better then J-Stars Victory VS.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren