1. Banjo en Kazooie komen vandaag naar Super Smash Bros. Ultimate

Banjo en Kazooie komen vandaag naar Super Smash Bros. Ultimate

Terry uit Fatal Fury komt in november naar de vechtgame

Vanaf later vandaag kunnen Super Smash Bros. Ultimate-spelers aan de slag met Banjo en Kazooie.

De personages uit het gelijknamige platformspellen van Rare werden tijdens E3 al aangekondigd voor de Smash Bros.-game. Toen was er echter nog geen releasedatum bekend. Beide personages laten zich – net als in de platformers – besturen als één personage. De toevoeging van Banjo en Kazooie is opvallend, omdat de personages eigendom zijn van Rare, een studio die al jaren onder Microsoft valt.

Banjo en Kazooie kunnen via de eShop aangeschaft worden. Daar komt ook een arena bij en diverse melodieën uit de Banjo-Kazooie-games. Mensen die de Fighter Pass voor Smash Bros. Ultimate hebben aangeschaft kunnen het pakket zonder verdere kosten downloaden.

Verder is ook de laatste vechter van de Fighter Pass aangekondigd: Terry Bogard uit Fatal Fury komt in november uit. Daarnaast zijn er nog meer downloadbare personages in de maak, zo laat Nintendo weten. Tot slot verschijnt samen met Banjo en Kazooie ook versie 5.0 van de game, waarin onder andere een Mii Gunner-outfit die lijkt op Sans in zit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Voor mij, samen met de SNES games, de leukste verrassingen van de Direct. Niet allemaal hannesen, maar gewoon uitbrengen die handel. Prima! :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren