1. Dlc-uitbreidingen voor God of War waren te groot

Dlc-uitbreidingen voor God of War waren te groot

Momenteel geen plannen voor dlc-uitbreidingen

Gameregisseur van God of War, Cory Barlog, heeft tijdens een interview met Kinda Funny laten weten dat hij meerdere ideeën had voor dlc-uitbreidingen voor de game. Deze ideeën zijn echter nooit uigevoerd, omdat ze te ambitieus waren.

Tijdens het interview wordt aan Barlog gevraagd of er plannen zijn voor eventuele uitbreidingen voor God of War. Hierop geeft Barlog aan dat hij een "heel leuk idee had voor dlc", maar dat het idee als 'te ambitieus' werd bevonden om als opzichzelfstaand hoofdstuk toe te voegen. Daar voegt hij aan toe dat het 'zijn eigen ding' moest worden om ontwikkeld te kunnen worden. Barlog geeft toe dat andere teamleden van Santa Monica Studios ook aangaven dat zijn ideeën voor dlc-uitbreidingen "gek en iets te groot" waren.

God of War

Met het interview wordt duidelijk dat er in ieder geval genoeg ideeën zijn die leven bij Santa Monica Studios waarop voortgeborduurd kan worden bij een eventuele nieuwe game in de God of War-franchise.

Ondanks het feit dat er momenteel geen plannen zijn voor eventuele dlc, geeft Barlog aan erg tevreden te zijn met de lancering van de game in maart 2018 en met het verhaal die hij spelers heeft gegeven. Zo ontving God of War afgelopen december de prijs voor beste game bij The Game Awards.

God of War is verkrijgbaar op de PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Briljante manier om geen dlc te bieden, klinkt veel toffer dan zeggen dat je simpelweg niks hebt.
 • @Bert de Vries

  Inderdaad… :'D
 • @Bert de Vries
  Alleen dat het waarschijnlijk geen "manier" was, maar gewoon de waarheid.
  Hoe dan ook, ik vind dlc met een game als gow overbodig. Deze game was compleet
 • @Jowy eens, hoef eigenlijk ook geen dlc. Vind 'm prachtig zo
 • Er zit al zoveel content in de game dat DLC voor mij niet moet, maar is wel welkom.
 • Ga gewoon aan de slag met deel 2 en deel 3 zal ik zeggen.
  Dan kunnen ze misschien klaar zijn voor de PS6 komt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren