1. Batman: Arkham Knight krijgt mogelijke Xbox Series-upgrade

Batman: Arkham Knight krijgt mogelijke Xbox Series-upgrade

Draait de game straks in 60 fps?

Batman: Arkham Knight krijgt mogelijk een update om de game beter op Xbox Series X en S te laten lopen.

De game draait al in 900p op Xbox One en dus ook op Xbox Series X en S via backward compatibility, maar er is vooralsnog geen upgrade voor beschikbaar waarmee de game nog beter loopt op de nieuwe consoles van Microsoft.

In een blogpost van Microsoft over een aankomende update voor de console-UI, staat een screenshot van het Xbox-menu waarop een illustratie van Batman: Arkham Knight te zien is. Hier staat een label bij dat aangeeft dat een game specifiek verbeterd is voor gebruik op Xbox Series X en S. Dat is opvallend, omdat deze update helemaal niet beschikbaar is of aangekondigd is.

Het kan om een fout gaan, maar het zou ook kunnen betekenen dat er een next-gen update voor de game aan zit te komen. Mogelijk gaat het om het recent aangekondigde programma van Microsoft waarmee oude games met een dubbele hoeveelheid frames per seconde kunnen draaien op de Xbox Series-consoles. Games die hier al gebruik van maken zijn onder andere Watch Dogs 2 en Far Cry 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Voor de verandering eens als pc-gamer jaloers op een console-editie. Dit spel blijft op mijn pc namelijk maar crashen en crashen met telkens die July 2012 Build - Fatal Error en het lijstje niet gevonden dll-bestanden. Eindelijk bij het laatste deel van deze serie gearriveerd, begint deze shit opeens na een uurtje of 5 - 6 en nu kan ik nagenoeg niet verder, met geen Google 'fix' die iets helpt. :-(

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren