1. Gerucht: Batman: Arkham Legacy-onthulling op The Game Awards

Gerucht: Batman: Arkham Legacy-onthulling op The Game Awards

Zou draaien rondom Courts of Owls

Op de aankomende The Game Awards zou er een nieuwe game in de Arkham-franchise, genaamd Batman: Arkham Legacy, worden onthuld.

Dat claimt YouTube-kanaal SLCMOF. Volgens hen komt de informatie van dezelfde bron die eerder de geannuleerde Damian Wayne Batman-game lekte. The Arkham Channel bevestigt tevens het gerucht.

Er gaan al geruime tijd geruchten over een nieuwe Arkham-game van Warner Bros Montréal. Het spel zou al op verschillende evenementen worden aangekondigd, maar vooralsnog is dat niet gebeurd. Dit nieuwe gerucht herhaalt de info uit eerdere reportages: het spel zou draaien om het Court of Owls-verhaal. Vooralsnog is echter nog niets bevestigd.

The Game Awards worden in de nacht van 12 op 13 december gehouden. Naast dat diverse games in de prijzen vallen, worden er elk jaar veel nieuwe titels aangekondigd en nieuwe trailers getoond.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hoop heel erg dat dit waar is, maar dit is al wel vaker beweerd de afgelopen jaren. Ben wel weer toe aan een Arkham avontuur en de Court of Owls is heel interessant als 'villains'.

    In hetzelfde gerucht las ik gisteren overigens dat er ook een nieuwe Obsidian RPG zou worden onthuld. Lijkt me erg snel na The Outer Worlds en de reveal van die kleinere game op X019, maar zou ook heel vet zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren