1. Gotham Knights onthuld, komt volgend jaar uit

Gotham Knights onthuld, komt volgend jaar uit

Batman-game zonder Batman

De Batman-game Gotham Knights is onthuld tijdens DC's online event FanDome.

In Gotham Knights speel je als een groep superhelden die de mantel oppakt nadat Bruce Wayne is overleden. In een cinematische trailer is te zien hoeBatgirl, Nightwing, Red Hood en Robin het nieuws te horen krijgen.

Gotham Knights wordt ontwikkeld door WB Games Montreal, de studio die hiervoor de prequel Batman: Arkham Origins maakte. Het spel kun je volledig in je eentje spelen, maar ook in een coöperatieve modus. Gotham Knights speelt zich af in Gotham City en heeft een open wereld, waarin spelers vijf wijken proberen te beschermen tegen de schurken.

Er is ook een gameplaytrailer vrijgegeven, waarin te zien is hoe Batgirl het opneemt tegen Mr. Freeze. Een deel van Gotham is bevroren. Ook is te zien dat elke held zijn eigen moves heeft.

Kotaku meldt dat Gotham Knights een opzichzelfstaande game is en niet verbonden is met het universum uit de Arkham-games. Het spel moet in 2021 uitkomen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

 • Interessant en gedurft concept. Al weet ik zeker dat SPOILER ALERT..
  Dat Batman niet dood is.
  Ik weet al wel, welke mijn favoriet zal zijn, Jason todd en nightwing. Eentje om als een gek de boeven neer te knallen. En nightwing is mij favoriete character in de bat-familie.
 • @jo_joost

  Court of Owls, iedereen die daar bekend mee is weet ongeveer hoe dit zal gaan.
  I really want it though. :)
 • @Ardyn
  Hoop wel dat ze wat andere plot wendingen durven nemen. Maar heel gaaf in iedereval.
 • Komt zeker in huis.
 • @gusanito

  Coop met vrienden is echt een leukere ervaring.
 • Zolang ze zich maar focussen op het brengen van een goede singleplayer strory driven game heb ik er vertrouwen in. Coop is een leuke extra, maar kan de een singleplayer game ook schade aan doen.
 • Gaat enorm hard sucken.. jammer

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren