1. Battle royale-game Apex Legends officieel onthuld, nu beschikbaar

Battle royale-game Apex Legends officieel onthuld, nu beschikbaar

Gratis en voor niets

Ontwikkelaar Respawn Entertainment heeft zijn nieuwe game Apex Legends officieel onthuld. Het spel is, zoals verwacht, direct beschikbaar.

De free-to-play first-person shooter werd eerder vandaag aangekondigd door EA en Respawn Entertainment. Apex Legends speelt zich af in het Titanfall-universum en is daarmee de vierde game in de Titanfall-reeks.

Anders dan in de Titanfall-games kunnen spelers kiezen uit zogenaamde 'Legends'. Deze personages hebben allen unieke vaardigheden, wat spelers tactische voordelen oplevert. Zo fungeert het personage Lifeline als medic, het personage Gibraltar als support of het personage Pathfinder als verkenner. In totaal zijn er acht verschillende Legends om uit te kiezen.

Zoals eerder vandaag bekendgemaakt werd is het spel in teams van drie te spelen of alleen. Verder wordt er net als in andere battle royale-games onderscheid gemaakt tussen wapens op basis van zeldzaamheid. Dit is te zien aan de kleur van de 'lootboxen' die verspreid over het slagveld te vinden zijn of wanneer een speler is omgekomen. Ook zijn er zogeheten 'Supply Ships' te vinden op de map waarop doorgaans betere loot te vinden is volgens de ontwikkelaar.

Apex Legends is nu gratis beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • 4de game in titanfall reeks? Ik was nog bij 2 met deze dan 3.
  • @Grombeer Titanfall: Assault.
  • @Brian Artiles Govita, daar had ik echt nolooit van gehoord. Bedankt.
  • Het heeft meer weg van de Blackout modus van COD dan van voorgaande Titanfall games. Het lijkt trouwens extreem veel op Blackout.
  • Ziet er qua gameplay wel uit zoals pilot only modes en dan gemixed met black out. Het zou gameplaywise mij dan wel zeker kunnen bevallen.
  • Het lijkt inderdaad best op Blackout, maar dan met wat speelse Fortnite elementen / kleuren. Speelde overigens erg vloeiend en de servers deden het gelijk goed bij release. Iets wat ook gezegd mag worden tegenwoordig..
  • Lijkt me gaaf, jammer dat ze niet aan TF3 werken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren