1. Respawn komt met Titanfall battle royale-game Apex Legends

Respawn komt met Titanfall battle royale-game Apex Legends

Game lanceert waarschijnlijk vandaag

EA en Respawn werken aan battle royale-game Apex Legends, een game plaats vindt in hetzelfde universum als Titanfall.

De game komt naar pc, PlayStation 4 en Xbox One en verschijnt volgens geruchten al ergens vandaag. Vince Zampella van Respawn plaatste een tweet over de game en linkte daarbij naar een Twitch-kanaal. Om 17:00 uur Nederlandse tijd wordt er live uitgezonden.

Kotaku claimt dat EA vorige week al diverse streamers heeft uitgenodigd om de game te spelen. Zover bekend kunnen spelers hun personages aanpassen en kunnen er tot en met zestig spelers tegen elkaar vechten. Het spel zou ook microtransacties bevatten. Daarnaast zou Apex Legends lopen op een gemodificeerde Source Engine.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Begreep ook dat het free to play zou zijn en zonder titans. Iets wat me niet hoopvol stemt. De gameplay van Titanfall vond ik top maar vraag me af wat er gebeurt als t zo uitgekleed wordt. EA maakt al niet de fraaiste keuzes de laatste tijd en deze franchise was met ongelukkig gekozen releasemomenten ook geen daverend succes (wat ik betreur want vind het tot de top horen in het genre). De SP van TF2 was erg vermakelijk en hoopte dat men ondanks tegenvallende verkopen zou doorpakken op die tour toen de geruchten over nieuw deel begonnen. Ga dit uiteraard wel proberen, hopelijk worden we verrast.
  • @xevulutionx
    TF2 is een top game, maar helaas wordt het niet door een heel breed publiek gespeeld. Dit ligt niet perse aan de release datum. Het is niet gek dat ze iets anders proberen. Ik vraag met alleen af of de zoveelste BR-game hout snijdt. Je zou eigenlijk moeten zoeken naar de volgende hit in gaming.
  • @CerandoX.nl
    Dat vraag ik me dus ook af. En nee het ligt zeker niet alleen aan de releasedatum maar in mijn herinnering was het wel heel drama met deel 2 waar t naast gezet werd.
    Edit: Week ervoor Battlefield 1 van dezelfde uitgever. Gears 4 twee weken ervoor en een week erna een nieuwe cod. Het was daarnaast een debuut op PS consoles na eerst console exclusief te zijn geweest. Om dan als PS bezitter de sprong voor een nieuwe shooter te wagen waar de uitgever harder inzet (voor grote publiek) op hun andere game (BF1) dan is het iets lastiger zegt mijn onderbuik.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren