1. Meer details en beelden van battle royale-modus in Battlefield V

Meer details en beelden van battle royale-modus in Battlefield V

Modus krijgt 64 spelers en heet Firestorm

De battle royale-modus in Battlefield V heet Firestorm en krijgt 64 spelers per potje.

Electronic Arts en Dice hebben een trailer uitgebracht van de aankomende modus, waaruit deze details blijken. In de modus spelen zestien teams van vier spelers per stuk tegen elkaar om het laatste team te zijn die overleeft op de "grootste Battlefield-map ooit".

64 spelers per potje is minder dan de gebruikelijke honderd spelers in Fortnite en PUBG, en ook minder dan de 80 spelers in de bèta van Call of Duty: Black Ops 4. De map in Firestorm bevat echter veel vernietigbare gebouwen en voertuigen.

Battlefield V is onlangs uitgesteld naar 20 november en verschijnt dan op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik vind het leuk dat ze een realistisch aspect geven aan de "storm". Hoewel de mode zelf natuurlijk niet realistisch is.
 • Vind deze modus totaal geen toegevoegde waarden voor BFV. Maarjah, beetje met de hype mee hoppen.
 • @ShadowhunterrX
  64 man is dan ook vrijwel hetzelfde als normaal. Een volle lobby bij een potje conquest telt ook 64 spelers. Ben overigens erg benieuwd of ze de hardcore varianten links laten liggen, want dat bloed ook steeds verder leeg helaas.
 • @AWESOMEDUDE3

  Misschien komt het met de *live service*. Weet je wel soort van *kijk jongens gratis content* terwijl het normaal het standaard in de game zat.
 • Ik had wel verwacht dat ze meer dan 64 zouden supporten.. Is dit dan de max die de huidige engine aan kan? Gisteren wel de Beta gespeeld, welke liep als een trein! Al leek het nog erg veel op BF1.
  Je bent nu wel veel meer afhankelijk van andere classes. Ammo is een stuk schaarser bijvoorbeeld, en er is een hoop focus op reviven van teammates.
 • @Gaaiz
  Er is geen max die de huidige engine aankan. Je kunt met die engine bouwen die je maar wilt. Vrijwel alle EA games werken op die engine, dus ook 100 man BR games. Het zijn gewoon keuzes die gemaakt worden, mogelijk gaat 100 man wel ten koste van bepaalde kwaliteit of balans.

  Game Engines veranderen continue, stel dit zou een beperking zijn, dan kunnen ze de engine zo aanpassen dat dit niet meer zo is. Call of Duty ondersteund wel 100 man bijvoorbeeld. Daar hebben ze de engine van Call of Duty misschien voor moeten aanpassen. Die engine is onherkenbaar vergeleken met de id Tech 3 engine, ook al roepen onwetende mensen dat het nog een 'oude' engine is. In principe kun je in de Frostbite engine nog code vinden van de oude Refractor Engine uit 1999. Het is immers op die bijna 20 jaar oude engine gebouwd. Zoveel is er dus in die jaren aan de engine veranderd, dan moet dit geen struikelblok zijn.
 • @Gaaiz

  Het zijn geen 2 teams van 32 spelers. 16 Squads van 4 spelers
  Dus teamwork zal de key zijn om de firestorm te overleven. Dat is wel een beetje anders als de fortnite BR
 • @CloneTrooper
  Dat had ik ook wel begrepen.. ;)
 • Nou we kunnen allemaal zeuren. Maar het ziet er allemaal mooi en vloeiend uit. Er zijn genoeg modi bij launch om je te vermaken. Ik ga deze wel halen tenzij de reviews heel erg verschrikkelijk zijn. Maar ik denk dat dat wel mee gaat vallen. En dat hele NSfW en LGHbT bullshit en gezeik interreseerd me geen reet.
 • @Grombeer
  Ik dacht dat het mij ook niets deed, maar het irritante vrouwelijke geschreeuw in-game tijdens de beta was toch een dooddoener. Niets tegen de vrouw, maar het gekrijs was simpelweg zwaar irritant.
 • @Gaaiz
  Tja van mij mag die revive animatie weg, het duurt voor de medic veel te lang en je staat open en bloot. Zelf als je naar de speler gaat en lig plat op de grond om hem veilig te reviven. Gaat jou eigen personage in crouch stand.
  Ook al weet Ik dat de medic smoke heeft.

  Van mij mag de BF1 revive van de medic terug, lekker snel injectie en weg. En de injectie logo is niet goed te zien in BFV vergeleken met de zwart/wit schedel.

  Ik lees hierover veel klachten op de battlefield forum.
 • @Grombeer
  Het kan je wel geen reet schelen ,maar heeft wel negatieve impact op de game. Allemaal voor microtransacties te rechtvaardigen voor hun live service.

  Lack aan content als we de geruchten mogen geloven is gewoon schandalig. 2 fracties…. kom op hy. Owjah…. live service.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren