1. Blackout-bèta voor PS4-versie Call of Duty: Black Ops 4 aangekondigd

Blackout-bèta voor PS4-versie Call of Duty: Black Ops 4 aangekondigd

De battle royale-modus kan vanaf 10 september uitgetest worden

Er komt op 10 september een gesloten bèta van de Blackout-modus naar de PlayStation 4-versie van Call of Duty: Black Outs 4, alleen beschikbaar voor spelers die de game hebben gereserveerd.

Blackout is de naam van de op het battle royale-genre geïnspireerde modus in Call of Duty: Black Ops 4. Dat de bèta voor PlayStation 4-bezitters op 10 september arriveert, werd op het officiële Twitter-account van de game aangekondigd.

Bij de multiplayerbèta was het geval dat de bèta eerst voor PlayStation 4-bezitters beschikbaar was, en de weken erna ook voor gamers op andere systemen. Mogelijk is dit bij de Blackout-bèta ook het geval, maar dit is nog niet bevestigd.

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ik ben benieuwd naar de be beta/gamemode. Ik heb de normale multiplayer beta gespeeld maar wat was dat een aanfluiting voor mij gevoel zeg.
  Het voelt alsof ze heben gezegd "Laten we BO3 nemen, een classic variant erin plaatsen en vervolgens BO4 noemen".
  De balans, onmogelijke laggers en tegenvallende graphics hebben mij erg teleurgesteld gesteld.
  De Heist game mode bood nog enig vermaak al werd dat ook bijzonder snel meer van hetzelfde.
 • Het lijkt inderdaad wel erg veel op BO3. Ik vind het persoonlijk niet zo erg, want ik vond dat een prima game. Wel vreemd dat niet iedereen vrij is om de specialist te kiezen die die wilt. Wat mij verder opviel wat dat de spawns voor geen meter klopte. Ik werd continu in de rug geschoten, terwijl ik altijd let op de spawns.

  Achja de multiplayer zal mij een maar een kleine tijd vermaken. Ik ben meer benieuwd naar die battle royaal modus en de zombies.
 • @Robskeee
  Dat met de specialisten is inderdaad een geval apart. Ik heb bij bepaalde gamemodes gehad dat er per team maar één gekozen kon worden en bij andere modi dat er twee of drie dezelfde liepen.

  Dat spawnen is ook de reiniste aanfluiting, zeker bij TDM en KC, en nog maar te zwijgen over de spawnbeacon. Zo vaak gezien dat ik naar de andere kant van de map liep om vervolgen vanuit de rug gedood te worden omdat de vijanden net daar moesten spawnen.

  Ik ben overigens ook erg benieuwd of er uberhaubt nog een hardcode mode komt, naar mijn weten wordt dat per game ook steeds minder.
 • Ik heb het gevoel dat deze serie zijn hoogtepunt voorbij is
 • @kaassoufleeisback

  Dat is al sinds Ghosts

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren