1. Update: Releasedatum Warzone bekend

Update: Releasedatum Warzone bekend

Warzone is free-to-play en standalone

Update: Vanochtend verscheen Call of Duty: Warzone, de battle royale-modus van Call of Duty: Modern Warfare, voortijdig op YouTube. Nu is de releasedatum van de nieuwe modus onthuld.

Er gingen al lange tijd geruchten rond dat er binnenkort een battle royale-modus van Call of Duty Modern: Warfare verschijnt. Nu is er een timer verschenen op de 'verborgen'modus die aftelt naar morgen 16:00. Het lijkt erop dat dit gaat om de lancering van Warzone. Het tabblad is hieronder te bekijken.

Call of Duty: Warzone komt waarschijnlijk morgen uit op alle platformen.

Warzone

Origineel bericht :Warzone, de nieuwe battle royale-modus voor Call of Duty: Modern Warfare, is onthuld door het YouTube-kanaal Chaos.

Eerder lekte het bestaan van de battle royale-modus al uit, maar nu zijn er ook echte beelden van te zien. Waarschijnlijk is het YouTube-filmpje te vroeg online geplaatst en breekt Chaos hiermee een embargo, aangezien wereldwijd nog geen andere aankondiging is gedaan.

De battle royale-modus wordt free-to-play en komt ook als standalone game beschikbaar, dus spelers hoeven niet Call of Duty: Modern Warfare te kopen. Daarbij wordt de gameplay cross-platform, zodat spelers op verschillende systemen met en tegen elkaar kunnen spelen.

De game krijgt zover bekend twee modi. Daarbij kunnen mensen alleen spelen, of in teams van twee en drie. In totaal doen er 150 spelers per potje mee. Mensen kunnen killstreak- en revive-tokens kopen door stations te plunderen. Meer details, zoals de releasedatum van Warzone, zijn nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Die Gulag optie ziet er best tof uit! Verder niet gekeken, want het is natuurlijk veel leuker om zelf dingen te ontdekken bij release..
 • Hmm een half jaar geleden was ik hier een stuk enthousiaster over geweest, nu doet het me niet zoveel meer.
 • Er staat al tijdje een "Classified" tab op het hoofdmenu. Dat moet wel om de BR modus gaan lijkt mij. Ben erg benieuwd hoe die BR eruit gaat zien. Op grotere matches als GW komen te vaak potjes voorbij die alles behalve soepel lopen.
 • Ik merk wel dat er meer en meer cheaters spelen, hoe vaak ik mensen zie dat bv aimbot gebruiken Enzo. Hier moeten ze wel iets aan doen. En heel dat battlepas gedoe gaat veelste traag.
 • @CyberFl
  Traag als in stijging van levels? Vind het wel redelijk gaan. Zit momenteel rond 78 meen ik, en het einde van het seizoen is nog zo'n dik 30 dagen weg. Je hoeft overigens niet eens zo gek veel te spelen, als je beetje rond de double XP weken je punten pakt gast het vrij rap.
 • @CyberFL
  Waar speel je op, je kunt ook tegen onwijs goede PC spelers worden gematched. Daarnaast zorgt de aim assist op de console ook voor vreemde momenten zo nu en dan.

  Ik moet zeggen dat ik nog nooit een aimbot ben tegengekomen in dit spel, misschien puur geluk. Ga wel vaak door wat ik bullshit vind dood.
 • Ik was niet super benieuwd maar nu! Heb niet veel met battleroyale maar dit ziet er goed uit na de leaked gameplay.
 • Ziet er uit als een goede BR-game. Heerlijk die vloeiende CoD-gameplay in een BR game. PUBG is toch wel een beetje houterig. Black-out was ook best goed te doen overigens, erg leuk om te spelen. Ik vond vooral Alcatraz leuk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren